Úvod Samsung Samsung Galaxy S9+ Samsung Galaxy S9+ v redakcii: Pýtaj sa na to, čo ťa zaujíma!

Samsung Galaxy S9+ v redakcii: Pýtaj sa na to, čo ťa zaujíma!

Máš otázky na Galaxy S9+? Sem s nimi!

33
galaxy S9

Dnes k nám konečne dorazil Samsung Galaxy S9+ Duos v krásnom prevedení Midnight Black, a tak je už tradične čas pozrieť sa na to, čo všetko ponúka a či splnil naše očakávania. Už tradične sa pýtame aj vás, našich ctených čitateľov, aby ste nám k zariadeniu položili otázky, ktoré by ste chceli vidieť zodpovedané v plnej recenzii.

Samsung Galaxy S9+ je jednou z dvoch noviniek, ktoré Samsung predstavil približne pred týždňom v Barcelone. V porovnaní s Galaxy S8 a S8+ sa, minimálne čo sa dizajnu týka, veľmi nelíšia. Pod kapotou je to však iný príbeh, tam Samsung skutočne zabojoval a priniesol mnohé vylepšenia.

Jedna z tých najvýraznejších sa týkala hlavne fotoaparátu, ktorý prichádza s objektívom, ktorý dokáže meniť clonu z f/1.5 na f/2.4. Odzrkadlilo sa to pochopiteľne aj na kvalite fotografií, ktoré už na prvý pohľad vyzerajú fenomenálne. Finálny verdikt si však necháme až na plnú recenziu.

Ak stále váhaš nad kúpou novinky a máš otázky, ktoré by si chcel vidieť zodpovedané v plnej recenzii, daj nám vedieť! Sme tu koniec koncov pre vás.