Úvod Operátori Samsung Galaxy S9 a S9+ u operátorov: Orange a Telekom spúšťajú predobjednávky!

Samsung Galaxy S9 a S9+ u operátorov: Orange a Telekom spúšťajú predobjednávky!

0
Samsung galaxy S9

Ani dvom najväčším slovenským operátorom neunikli horúce novinky Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+, ktoré boli predstavené len včera. Orange a Telekom spúšťajú systém predbežných objednávok pre obe novinky. 

Telekom Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ zaradí do ponuky už 16. marca 2018. Zákazníci, ktorí využijú možnosť predobjednávky sa budú môcť dostať k novinkám už o 7 dní skôr.

Telekom v spolupráci so Samsungom ponúknu aj bonus až do výšky 500 EUR – prvých 100 EUR získa zákazník v rámci predpredaja a ďalšiu sumu do výšky 400 EUR môže získať pri odpredaji starého telefónu.

Zákazníci si smartfón predbežne objednajú priamo na stránke Telekomu a bonus si uplatňujú cez samostatnú stránku www.novysamsung.sk.

samsung galaxy S9

Veľmi podobný scenár sa týka aj operátora Orange. Predbežné objednávky je možné vykonať od dnes do 15. marca. Oficiálny predaj sa spustí nasledujúci deň, teda taktiež 16. marca 2018.

S paušálmi Go Europe je možné obe novinky získať s cenou začínajúcou na 459-tich eurách. Bonus v maximálnej výške 500 EUR samozrejme platí aj pre ponuku najväčšieho operátora Orange.

Informácie o zariadeniach, video pohľad a podrobnosti o mechanike uplatnenia bonusu nájdete v odkazoch nižšie. Operátor O2 zatiaľ o svojej ponuke pre Galaxy S9 neinformoval.