Úvod Výrobcovia Samsung Samsung Galaxy S10 vraj nebude: Spoločnosť má úplne zmeniť názov vlajkových lodí

Samsung Galaxy S10 vraj nebude: Spoločnosť má úplne zmeniť názov vlajkových lodí

Nové označenie vlajkových lodí bude priamo konkurovať iPhonom.

0

Vyzerá to tak, že juhokórejský výrobca momentálne nerieši len nové modely Galaxy S9 a S9+, ale aj budúcnosť celého radu Galaxy S. Rad zariadení, ktorý vznikol v roku 2010 môže v roku 2019 skončiť. Nebojte sa však, pôjde len o kozmetickú úpravu názvoslovia.

V praxi to znamená, že namiesto Galaxy S10 by mal prísť nový rad, ktorý by sa mal volať „Galaxy X“. Samsung sa chce vyhnúť označeniam ako Galaxy S11, S12 či S13. Zdroj pochádzajúci z Južnej Kórey zároveň naznačuje, že môže ísť aj o priamu odpoveď na iPhone X od Apple. Samsung chce jednoducho držať krok a spraviť to musí od úplných základov.

Nové technológie, ktoré nikto iný nemá

Jedno je však jasné, názov sa síce zmení, rovnaká miera inovácie ostáva. Inžinieri spoločnosti už teraz pracujú na technológiách budúcnosti, medzi ktoré by mal patriť aj skladateľný dizajn. Ten mal Samsung dokončiť a už len dolaďuje posledné detaily, ako napríklad dizajn používateľského rozhrania.

Nateraz sa však budeme musieť uskromniť s nadchádzajúcimi modelmi, Galaxy S9 a Galaxy S9+. Tie budú predstavené už 25. februára 2018 v Barcelone. My budeme na mieste a prinesieme vám tak informácie z prvej ruky.