Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 POTVRDENÉ: Samsung Galaxy S9 bude predstavený 25. februára na Unpacked evente

POTVRDENÉ: Samsung Galaxy S9 bude predstavený 25. februára na Unpacked evente

Samsung Galaxy S9 a S9+ prídu už 25. februára 2018, teda presne o mesiac.

0

Začiatkom mesiaca sme vás informovali o tom, že Galaxy S9 a S9+ neprídu na CES 2018 (január, Las Vegas) ale na MWC 2018 (február, Barcelona).

Dnes juhokórejský výrobca rozposlal pozvánky médiám na oficiálne predstavenie a čuduj sa svete, svieti tam dátum 25. február, teda nedeľa pred zahájením MWC. Je to dátum, ktorý sme predpovedali aj v našich predchádzajúcich článkoch.

Z oficiálnej pozvánky je celkom evidentné, že Samsung spravil najväčšie zmeny v oblasti fotoaparátu, ktorý sa rozhodol takto vyzdvihnúť. Len pripomenieme, že Galaxy S9 ponúkne 12 Mpx senzor, zatiaľ čo Galaxy S9+ ponúkne až dva takéto kusy. Fotoaparát bude mať rekordné parametre, meniteľnú clonu od f/1.5 do f/2.4. Okrem toho má dokázať natáčať super slow-motion videá až do rýchlosti 480 fps pri rozlíšením 1080p.

Po predstavení má Samsung spustiť predobjednávky už 1. marca. Na pulty obchodov sa telefón dostane 16. marca. Momentálne nevieme či pôjde o celosvetovú dostupnosť alebo si na Slovensku budeme musieť ešte chvíľu počkať.