Úvod Výrobcovia Motorola Legendárna Motorola RAZR sa môže dočkať reinkarnácie. Naznačil to šéf Lenova

Legendárna Motorola RAZR sa môže dočkať reinkarnácie. Naznačil to šéf Lenova

Populárna žiletka vytvorená súčasnými modernými technológiami? Áno, prosím

0

Kto by si nepamätal na jeden z najznámejších mobilných telefónov technologickej histórie. Motorolu RAZR ako výnimočne tenký (na tú dobu) mobilný telefón si zadovážilo až 50 miliónov zákazníkov (2004 – 2006).

V súčasnej dobe začala hrať na nostalgickú strunu Nokia. Vlani sme videli obnovenie legendy menom Nokia 3310 a len pred niekoľkými dňami uzrel svetlo sveta aktualizovaný banán, Nokia 8110, ktorá si struhla rolu v kultovom Metrixe.

Značku Motorola vlastní čínsky gigant Lenovo. Jeho riaditeľ Yang Yuanqing v rozhovore v priebehu podujatia Mobile World Congress 2018 celkom vecne naznačil, že sa značka Motorola RAZR dočká reinkarnácie.

„Myslím, že s novou technológiou, hlavne s ohybnými obrazovkami, uvidíte viac a viac inovácií v dizajne našich smartfónov. Takže dúfame, že to, čo ste práve opísali (Motorola RAZR), sa začne veľmi skoro vyvíjať a realizovať,“ povedal šéf Lenova.

Motorola RAZR
Motorola RAZR

Motorola sa nebojí odvážnejších inovácií aj napriek tomu, že možno netrhajú prvé priečky predajnosti. Dôkazom je napríklad modulárna koncepcia Moto Mods, ktorá uzrela svetlo sveta s prvou generáciou smartfónov Moto Z.

O istú modulárnosť sa skôr pokúsilo kórejské LG s modelom LG G5. Neišlo však o príliš dobré riešenie, ktoré zakrátko zatemnil určite použiteľnejší a praktickejší spôsob Moto Mods.

Zaspomínajte si na mobilný telefón Motorola RAZR vo videu, ktoré bolo nostalgicky zverejnené v roku 2016.

Motorola RAZR

https://www.youtube.com/watch?v=RVzE1YS9UWM