Úvod OnePlus OnePlus 6 OnePlus 6 príde v júni, poháňať ho bude Snapdragon 845!

OnePlus 6 príde v júni, poháňať ho bude Snapdragon 845!

OnePlus 6 ponesie Snapdragon 845. Budúcnosť OnePlus 6T je však neistá.

0
oneplus 5T
OnePlus 5T

Koncom minulého roka sme zverejnili zoznam zariadení, ktoré by mali byť tento rok dostupné s procesorom Snapdragon 845. V tomto zozname sa objavil aj model OnePlus 6, pri ktorom bol spomenutý mesiac jún. Nevedelo sa však, o aké presné informácie ide, a to až do teraz.

Šéf OnePlus, Pete Lau v rozhovore pre server CNET potvrdil, že spoločnosť ich nový OnePlus 6 skutočne predstaví v júni.

Neexistuje iná možnosť, než použiť Snapdragon 845,“ povedal Lau. Zariadenie má byť predstavené, resp. dostupné na úplnom konci druhého štvrťroku 2018, ktorý končí 30. júna. Šéf OnePlus síce nepotvrdil, že naráža na OnePlus 6, my však dobre vieme, že žiadne iné zariadenie by nenieslo tak výkonný kremík.

Túžba dostať sa k operátorom

Lau si zároveň nie je úplne istý, že v tomto roku predstavia dve vlajkové lode (OnePlus 6 a 6T), vzhľadom na históriu spoločnosti je to určite možnosť.

Čínsky výrobca by bol veľmi rád, ak by sa jeho telefóny začali predávať aj u operátorov, a to hlavne u tých amerických. OnePlus je v Spojených štátoch amerických veľmi obľúbenou značkou, ktorú však v ponuke operátorov nenájdete. Rovnaká situácia prevláda aj u nás, na Slovensku. Pre čínsku spoločnosť je však dohoda s americkými operátormi takmer nemožná, o čom sa tento týždeň presvedčil aj Huawei.