Úvod Výrobcovia Meizu Meizu 15 Plus: Výrobca oslávi 15. výročie novou vlajkovou loďou

Meizu 15 Plus: Výrobca oslávi 15. výročie novou vlajkovou loďou

0
meizu 15 plus
Ilustr. foto

Čínsky výrobca Meizu chystá predstavenie nových vlajkových smartfónov, ktoré by sme mali oficiálne spoznať už vo februári. Kľúčovým smartfónom bude Meizu 15 Plus, ktorý doplní aj menší model.

Meizu naposledy zaujalo modelmi Pro 7 a Pro 7 Plus, ktoré sú vybavené vcelku jedinečným sekundárnym displejom na zadnej strane. V tomto roku výrobca predstavil Meizu M6S, ktorý pochádza z cenovo dostupnej kategórie.

Meizu 15 Plus sa za výkon hanbiť nebude. Poháňať ho má procesorová sada Snapdragon 845, no v hre stále zostáva aj vrcholová zostava Samsung Exynos 8895. V Meizu si čipsety z dielne kórejského výrobcu celkom obľúbili.

meizu 15 plus
© MMDDJ

Ďalšie vlastnosti pre túto chvíľu známe nie sú. Na verejnosti sa objavil iba render, ktorý prezrádza zaujímavý vzhľad s typickými prvkami. Render je síce tmavší, vidieť ale môžeme prstenec pod duálnym fotoaparátom, ktorý bude tvorený až 10-timi LED bodmi.

Predná kamera je umiestnená presne v strede hornej časti, čo je taktiež pomerne originálne riešenie. Krivky zariadenia prezrádzajú zakrivenie hrán a pod displejom sa nachádza multifunkčné tlačidlo mQuick.

Očakávame, že Meizu 15 a Meizu 15 Plus budú predstavené niekedy vo februári, kedy značka oslávi 15 rokov existencie. Cenu zatiaľ môžeme iba hádať a hádame, že nízka nebude.