Úvod LG LG G7 LG G7 nakoniec vraj bude: Môže prísť s minuloročným procesorom!

LG G7 nakoniec vraj bude: Môže prísť s minuloročným procesorom!

0

Začiatkom tohto roka sme sa dozvedeli, že LG plánuje zmenu názvoslovia svojich najvýkonnejších zariadení. To by v praxi znamenalo, že LG G7 by sa nevolal G7 ale nejak inak. Ide o zariadenie, ktoré má na trh prísť až v apríli, výrobca ho však môže predstaviť už koncom februára, na MWC 2018.

Teraz sa však situácia mierne komplikuje. Na oficiálnom webe LG určenom pre brtiský trh sa totiž objavila zmienka o LG G7. Stalo sa tak na stránke, ktorá vysvetľuje technológie, ako rýchlonabíjanie a ďalšie výhody procesoru od Qualcommu.

Ako sa nakoniec bude volať nástupca LG G6?

Pod zariadeniami, ktoré podporujú Quick Charge 4.0 môžete vidieť zaradený „Budúci LG G7“. Minuloročná a predminuloročná generácia smartfónov svieti pod Quick Charge 3.0. Je teda dosť možné, že v LG opäť zmenili názor a séria zariadení „G“ tu ostane aj naďalej. Zároveň je však možné, že ľudia zodpovední za britskú verziu webu LG jednoducho nevedeli, čo iné tam napísať. Tak či onak, vôbec by sme sa nenahnevali, ak by sa novinka volala G7, sme na to pri LG zvyknutí.

TIP: LG zmení stratégiu. LG G7 nemusí prísť

Nateraz ostáva záhadou, s akým procesorom vlastne „G7“ uvidíme. Hovorí sa totiž nie len o najnovšom Snapdragon 845, ale aj o minuloročnom Snapdragon 835. Pre LG je najväčším problémom Samsung, ktorý si mal opäť objednať niekoľko prvých várok, čím odstavil všetkých ďalších výrobcov. Ak sa LG pokúsi predstaviť G7 v rovnaký čas, ako Samsung svoj Galaxy S9, existuje veľká šanca, že ponesie minuloročný kremík.

Ako to nakoniec dopadne sa dozvieme už čoskoro, resp. až na Mobile World Congress 2018.