Úvod Samsung Galaxy A5 (2018) Ďalší pohľad na Samsung Galaxy A5 pre rok 2018

Ďalší pohľad na Samsung Galaxy A5 pre rok 2018

0
Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5 (2018) sa poodhalil prostredníctvom ďalších náhľadov, ktoré ho opäť zobrazujú s nasadeným krytom. Tentokrát je ale zariadenie zobrazené priamejšie, čiže o jeho vzhľade už ani nemusíme pochybovať. 

V minulom týždni sa Samsung Galaxy A5 (2018) predviedol v krytoch výrobcu Olixar. Render sčasti prekrýval prednú stranu zariadenia, čiže to nebol najdokonalejší pohľad.

Aktuálne fotografie ponúkol server Slashleaks a v podstate iba potvrdzujú doteraz uniknuté informácie a domnienky o vzhľade. Je viac menej isté, že Samsung Galaxy A5 (2018) dostane užší a vyšší displej s pomerom strán 18:9, ktorý zaberie podstatnú časť prednej plochy.

Samsung Galaxy A5

Na zadnej strane nájdeme samostatný fotoaparát s LED bleskom a snímač odtlačkov, ktorý bude umiestnený pod ním. Všimnúť si tiež môžeme tlačidlo navyše, ktoré bude pravdepodobne patriť digitálnemu asistentovi Bixby.

V rovnakom prevedení nastúpi na trh aj Samsung Galaxy A7 (2018). Na náš trh ale poputovať nemusí. Z posledných generácií k nám smeroval iba model Galaxy A3 (2017) a Galaxy A5 (2017).

Očakáva sa, že Samsung nové generácie vytiahne na stôl v priebehu blížiaceho sa mesiaca december, alebo skôr v januári.