Úvod Xiaomi Xiaomi Mi 6 Xiaomi Mi 6 už ide dole s cenou: Teraz ho kúpite takto...

Xiaomi Mi 6 už ide dole s cenou: Teraz ho kúpite takto lacno!

0
Xiaomi Mi6
Xiaomi Mi6

Novinka z dielne obľúbenej spoločnosti Xiaomi s názvom Xiaomi Mi 6 uzrela svetlo technologického sveta len minulý mesiac. Na pultoch rôznych internetových predajcov sa však objavil takmer okamžite.

Jedným z takýchto predajcov je aj čínsky internetový obchod TomTop.com, ktorý si teraz pre túto novinku prepravil rýchlu akciovú ponuku.

Čo ponúka?

Xiaomi svoju novinku vybavil elegantnou zaoblenou kovovou konštrukciou pre komfortnejšie držanie v rukách. Do nej je osadený displej s ideálnou uhlopriečkou 5,15 palca s Full HD rozlíšením (428 ppi). Pod ním sa nachádza dotykové domovské tlačidlo s integrovaným snímačom odtlačkov prsta.

Ako už býva pri súčasných zariadeniach začínajúcim trendom, ani Xiaomi Mi 6 neobišli dve šošovky primárneho fotoaparátu, vďaka ktorým dokážete vytvoriť krásne snímky s efektom bokeh. Obidve disponujú rozlíšením 12 Mpxclonami f/2.6 a f/1.8. Samozrejmosťou je aj funkcia PDAF. Dokonalosti fotografií v zhoršených svetelných podmienkach pomôže aj duálny LED blesk. Predná kamera pre selfie snímky bola vybavená rozlíšením 8 Mpx a clonou f/2.0.

Xiaomi Mi 6 ©Xiaomi

Vnútro elegantnej konštrukcie vypĺňa procesor Snapdragon 835ôsmimi jadrami taktovanými na 2,45 GHz a grafický čip Adreno 540. Čo sa týka pamäťových konfigurácií, tie si v tomto prípade podelili 6 GB pre operačnú pamäť RAM64 GB pre interné úložisko, ktoré však nie je možné ďalej rozšíriť o micro SD kartu. Dôležitým distribútorom energie sa stala 3 350 mAh batéria s podporou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0.

Namiesto slotu pre pamäťovú kartu tu však nájdete dva sloty pre Nano SIM karty, ktorý sa takisto určite zíde. Kontakt s používateľom zabezpečí aj Android 7.1.1 Nougat s vlastnou nadstavbou MIUI 8.0.

Vo výbave nechýba ani Bluetooth 5.0, USB-C či podpora NFC. Výrobca sa však do Mi 6 rozhodol neumiestniť 3.5 mm jack, pre čo má svoje dôvody, ktoré si môžete prečítať v našom minulom článku. Takisto tu nenájdete ani podporu 800 MHz LTE pásma, na čo sme však už pri tomto výrobcovi celkom zvyknutí.

Xiaomi Mi 6 je teraz dostupný v bleskovom výpredaji predajcu TomTop.com, ktorý ho ponúka za cenu 441,79 EUR. Viac informácií a kompletné špecifikácie si môžete pozrieť v odkaze nižšie.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie Xiaomi Mi 6 <<<