Úvod Bluboo Bluboo D1 Čo všetko môže ponúknuť telefón za 55€? Takúto výbavu by ste nečakali!

Čo všetko môže ponúknuť telefón za 55€? Takúto výbavu by ste nečakali!

Tlačová správa

2

Dátum predstavenia Bluboo D1 je dávno preč, no až teraz výrobca vypustil oficiálne video, v ktorom je vyobrazený kovový dizajn a duálna kamera tohto nového zariadenia.

Vo videu môžete vidieť najnovší prírastok do Bluboo série duálnych fotoaparátov. Bluboo D1 svojimi dvoma šošovkami primárneho snímača nasleduje svojho predchodcu Bluboo Dual. Na rozdiel od jeho umiestnenia fotoaparátov v horizontálnom smere sa Bluboo D1 líši ich vertikálnym uložením.

Takisto si určite všimnete lákavú unibody konštrukciu z kovu. Býva pravidlom, že smartfóny s cenou okolo 60 dolárov sú vyhotovené prevažne z plastu. To však nie je prípad Bluboo D1. Jeho zadná strana je totiž vyrobená zo zliatiny hliníka leteckého štandardu, čo spolu s krásnym dizajnom vytvára skutočné umelecké dielo.

Toto všetko nie je vytvorené len pre vizuálny efekt, vďaka tomuto dizajnu budete mať aj pocit pevnejšieho a bezpečnejšieho uchopenia. Okrem toho, hliníková zliatina leteckého štandardu sa vyznačuje vysokou odolnosťou a antikoróznosťou čo robí Bluboo D1 ešte odolnejším, ako sa na prvý pohľad zdá.

Aké špecifikácie Bluboo D1 ukrýva, je síce známe, no aj napriek tomu si ich pripomeňme. Bluboo D1 disponuje štvorjadrový procesor s taktom 1,5 GHz, 5,0-palcovým displejom s HD rozlíšením, snímačom odtlačkov prstov na zadnej strane, 2 600 mAh batériou a OS Android 7.0 Nougat. Viac informácií o tomto zariadení sa dozviete na oficiálnej stránke výrobcu.