Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 HLASOVANIE: Je chýbajúci 3.5mm jack na Galaxy S8 dobré rozhodnutie?

HLASOVANIE: Je chýbajúci 3.5mm jack na Galaxy S8 dobré rozhodnutie?

9

Technologický svet včera ostal v miernom šoku. Na svetlo sveta sa totiž prebojovala informácia o tom, že po iPhone 7, ako aj ďalších modeloch, 3.5mm jack pre slúchadlá neponúkne ani Samsung Galaxy S8.

Výhody? Podľa prezentácie Apple vieme, že sa im vďaka novému dizajnu podarilo vtesnať väčšiu batériu a pár ďalších vychytávok, ako napríklad vibračný motorček pre nové tlačidlo Domov.

Chystaný Galaxy S8 je jeden z najočakávanejších smartfónov budúceho roka. Nielen, že má priniesť úplne nový dizajn, na svojich pleciach má aj neúspech Galaxy Note 7, resp. jeho problémy s batériou. Samsung jeho dizajn prekopáva naozaj do hĺbky o čom svedčí aj chýbajúci 3.5mm jack. Pre slúchadlá by ste mali využiť USB C, v prípade bezdrôtových kúskov Bluetooth.

Spolu so zvukom cez USB C prídu aj nejaké výhody a nevýhody. Medzi nevýhody určite radíme fakt, že si telefón nemôžete naraz nabíjať a napríklad pozerať film so slúchadlami na ušiach. Veľké mínus, hlavne pri cestovaní. Na druhú stranu, Samsungu môže nový dizajn poskytnúť viac miesta pre väčšiu batériu a ktovie čo ešte.

Ako to ale vnímate vy? Je to podľa vás dobrý nápad? Dajte nám vedieť v hlasovaní a diskusii nižšie!

[yop_poll id=“102″]