Úvod Xiaomi Xiaomi Max Xiaomi Mi Max má na konte už 10 miliónov registrácií bez známok...

Xiaomi Mi Max má na konte už 10 miliónov registrácií bez známok spomaľovania

0

Čínsky výrobca Xiaomi ešte minulý utorok predstavil svoj nový phablet, Xiaomi Mi Max. Pri predstavení pritom oznámil, že 17. mája spustí prvú vlnu predaja, do ktorej by mal zapojiť 100 000 kusov. To ľudí napumpovalo až tak, že oň do pár dní prejavilo záujem až 8 miliónov.

Väčšinou to však býva tak, že počiatočný záujem vystrieda ticho a registrácie utíchnu. V prípade Xiaomi takéto pravidlá podľa všetkého neplatia. K dnešnému dňu má Xiaomi podľa oficiálneho príspevku spoločnosti na sociálnej sieti Weibo, registrovať vyše 10 miliónov záujemcov o kúpu nového Mi Max.

Aby sme to uviedli do perspektívy, o Xiaomi Mi 5, aktuálnu vlajkovú loď spoločnosti prejavilo záujem 14 miliónov ľudí. Xiaomi Mi Max, na rozdiel od Mi 5, nespadá do kategórie vlajkových lodí. Je teda prinajmenšom zvláštne, že u ľudí vzbudzuje až taký záujem.

Zariadenie ponúka 6,44-palcový displej s Full HD rozlíšením, 32 GB pamäť a procesor Snapdragon 650. Je cena pre čínsky trh, ktorá sa pohybuje na hranici 200 dolárov za kus je teda veľmi lákavá. Pre nás, bežných smrteľníkov žijúcich v Európe bola cena stanovená na vyše 300 EUR.