Spoločnosť Huawei včera predstavila dva veľmi očakávané smartfóny. Išlo o modely P9 a P9 Plus, ktoré sa okrem iného chvália napríklad duálnym fotoaparátom s podpisom foto spoločnosti Leica. Huawei však vyrukoval aj s novou generáciou smart náramku TalkBand B3.

TalkBand zariadenie je trochu iné, ako ostatná nositeľná elektronika. Jeho vrchnú časť s displejom totižto môžete od náramku odpojiť, vložiť si ju do ucha a používať ako hands-free slúchadlo v rámci Bluetooth konektivity. Pokiaľ počas dňa často telefonujete, napríklad v práci, používanie TalkBand-u sa stane doslova návykové.

Náramku pritom nechýbajú funkcie merania pohybovej aktivity, spálených kalórií alebo kvality spánku. K príťažlivosti taktiež prispieva elegantný a prémiový vzhľad, ktorý sa pri tejto generácii dočkal miernej inovácie. Huawei TalkBand B3 dostal zakrivený PMOLED displej, ktorý chráni odolné sklo Gorilla Glass. Jeho rozlíšenie je 80 x 128 pixelov. Do tela sa vtesnala aj 91 mAh batéria, ktorá by mala zariadenie udržať pri živote 4 dni na jedno nabitie. Lepšia je tiež hlasitosť slúchadla, ktorá stúpla oproti predošlej generácii o 25 %. Markantnejšie je potláčanie okolitého šumu či vetra. To je lepšie o 80 %.

huawei-talkband-b3

Certifikácia IP57 hovorí, že TalkBand B3 môžete pokojne vložiť do umývačky riadu. Je teda plne odolný voči vode a prachu. k dispozícii budú tri štýlové prevedenia označené ako Elite (titánová sivá), Active (biela a čierna) a Classic (hnedá, béžová). Odporúčané maloobchodné ceny všetkých verzií vidíte na snímke nižšie.

talkbandb3

Doteraz nepadlo žiadne konkrétne slovo o trhovej dostupnosti, Huawei však predajný štart určite nebude dlho odkladať.