Úvod HTC HTC 10 HTC 10 prichádza s oficiálnou podporou AirPlay pre streamovanie obsahu na Apple...

HTC 10 prichádza s oficiálnou podporou AirPlay pre streamovanie obsahu na Apple TV. Dočkali sa aj staršie vlajkové lode

0
S novým HTC 10 neprichádza len nový fotoaparát, vylepšené reproduktory BoomSound alebo nové HTC Sense 8.0. Vlajková loď taiwancov bude ako prvé Android zariadenie oficiálne podporovať AirPlay, vďaka ktorému dokážete streamovať obsah na Apple TV.

Síce môžete cez aplikácie tretích strán používať Apple TV aj s vaším Android miláčikom, avšak vždy je príjemnejšie, keď je funkcia dostupná oficiálne. Táto novinka ale nebude exkluzívna len pre majiteľov najnovšej vlajkovej lode. HTC totižto po aktualizácii ich aplikácie HTC Connect prinesie tento zážitok aj pre staršie vlajkové lode ako sú HTC One M9, M8 a M7.

home-screen_3

Vďaka podpore AirPlay budete môcť so svojimi staršími HTC TOP modelmi preniesť zvuk a video na zariadenia, ktoré podporujú protokol AirPlay. Takže ak vlastníte Apple TV, budete môcť zobraziť video alebo aplikácie na vašej televízii, rovnako aj prehrať zvuk na reproduktoroch, ktoré podporujú AirPlay.

Aj keď to nie je veľká vec, ktorú by ste majiteľom HTC mohli závidieť – podobne funguje aj Chromecast od Google – ale vždy je lepšie, keď má užívateľ na výber.

Ak vaše HTC stále nepodporuje AirPlay, navštívte Google Play a aktualizujte aplikáciu HTC Connect.

Potešila vás táto nová možnosť vo vašom HTC smartfóne?