Úvod Xiaomi Xiaomi Max Gigantický smartfón od Xiaomi na prvom obrázku. Toto je Xiaomi Max s...

Gigantický smartfón od Xiaomi na prvom obrázku. Toto je Xiaomi Max s 6,4″ displejom!

0
Čínska značka Xiaomi určite patrí medzi obľúbených výrobcov kvalitných zariadení na trhu. Ponúka široké spektrum rôznych výrobkov, od náramkov, slúchadiel, powerbánk až po najznámejšie a najobľúbenejšie smartfóny.

Po nedávno predstavenom Xiaomi Mi5 pre nás čínske jabĺčko chystá ďalšieho čínskeho draka. Nesie meno Xiaomi Max, o ktorom ste už iste počuli, bude ponúkať opäť netradičnú veľkosť displeja, 6,4-palcov, čím sa zaradí do sekcie phabletov a využívať zrejme bude Snapdragon 820.

Xiaomi však na trhu nie je žiadnym nováčikom a je o ňom známe, že svoje zariadenia predstaví až vtedy, keď si je nimi stopercentne istá. Preto nie je žiadnym prekvapením, že o Xiaomi Max nevieme skoro nič.

xiaomi _max

Na uniknutom obrázku vidíme len to, že sa aj napriek svojej údajne veľkej uhlopriečke zmestí do vrecka a na rozdiel od svojho predchodcu nemá v ľavom hornom roku logo Xiaomi, čo je pre mnohých z estetického hľadiska naozaj plus.

O všetkých ostatných špecifikáciách sa môžeme zatiaľ len domnievať, keďže si Xiaomi informácie o svojom budúcom nováčikovi na trhu necháva len a len pre seba.

Všetko sa však dozvieme už 10. mája, kedy bude tento obor od Xiaomi predstavený. My vám samozrejme všetky informácie prinesieme.