Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung Galaxy S6 edge+ na Slovensku získava aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow....

Samsung Galaxy S6 edge+ na Slovensku získava aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow. Sťahujte teraz!

5
Galaxy S6 edge+

Len pred malou chvíľou sme vám dali vedieť o tom, že Marshmallow mieri aj na už dva roky starý model Galaxy S5. Vďaka našim fantastickým čitateľom sme získali informácie aj o tom, že Marshmallow už stihol doraziť aj na minuloročný model, Galaxy S6 edge+, ktorý spoločnosť predstavila na jeseň.

Čo všetko je nové? Je toho hneď niekoľko. Najviac však pravdepodobne oceníte nové používateľské rozhranie TouchWiz, ktoré Samsung využíva aj v najnovších vlajkových lodiach Samsung Galaxy S7 a Samsung Galaxy S7 edge. Pri edge modeli pribudnú nové funkcie do Edge UI, ktoré určite obohatia takto zaujímavé zariadenie. Okrem toho však aktualizácia prináša aj funkcie priamo zapečené do Androidu, ako napríklad režim Doze pre šetrenie batérie či Google Now on Tap.

Aktualizácia je veľká presne 1334,26 MB a prichádza cez OTA (Over The Air), preto ju sťahujte výlučne cez WiFi. Inštaláciu pre istotu preveďte len vtedy, keď budete mať dostatočne nabitý telefón. Ak ste ju ešte nezískali, skúste skontrolovať jej dostupnosť v nastaveniach.

Samozrejme, ak vlastníte Galaxy S6 edge+ od operátora, na aktualizáciu si budete musieť ešte chvíľu počkať.