Zháňate dostupný a slušne-vybavený smartfón s operačným systémom Android? Čínska spoločnosť Xiaomi má možno pre vás vhodné riešenie. Za jej Mi 4i teraz zaplatíte niečo cez dve stovky a zároveň dostanete naozaj podarený produkt.

Overený e-shop GearBest teraz navyše sprístupnil novinku v až 36% zľave, takže vás najbližších 36 dní výde na približne 218 eur.

Xiaomi Mi 4i dostal do hardvérovej výbavy špičkový 5″ displej s Full HD rozlíšením, Snapdragon 615, 13 a 5 MPx fotoaparáty, Android 5.0, 3120 mAh batériu, dual-SIM funkcionalitu či konštrukciu z kvalitného plastu, na ktorom nezostávajú odtlačky prstov. My ho momentálne testujeme, takže pokiaľ ešte stále nie ste pevne rozhodnutí, počkajte zhruba dva týždne na naše skúsenosti. Prvé pocity sú však viac ako dobré. Uvidíme teda, čo prinesie dlhšie používanie.

V prípade, ak by ste o Xiaomi Mi4i mali záujem, odporúčame nákup z obchodu GearBest, ktorý našim čitateľom pripravil veľmi príjemnú akciu. Pri nákupe stačí použiť promo kód MI4I a zariadenie bude vaše za niečo vyše 214€. Netreba ale zabudnúť za poplatky spojené s dovozom.

>>>Vstúpiť do obchodu<<<

Prečo je tu tento článok?