Úvod LG LG G4 LG si verí: Plánuje predať 12 miliónov kusov LG G4

LG si verí: Plánuje predať 12 miliónov kusov LG G4

LG G4 má byť úspešnejší, než jeho predchodca.

0
LG G4

Minulý mesiac sa hovorilo o tom, že juhokórejský výrobca LG chce predať desať miliónov kusov LG G4. Teraz, keď je zariadenie predstavené, je LG ešte optimistickejší a hovorí o dvanástich miliónoch. Prekonať tak plánuje aj svoju bývalú vlajkovú loď (LG G3), ktorej sa globálne predalo 10 miliónov. Spoločnosť očividne očakáva, že jej nový high-end model bude úspešnejší, než ten starý.

Či sa to nakoniec aj podarí, je však otázne. LG G4 je síce rozhodne lepší, než LG G3, ale oproti ostatným vlajkovým lodiam trochu zaostáva. Ponúka šesťjadrový procesor Snapdragon 808, grafiku Adreno 418, 3 GB LPDDR3 pamäte RAM a 5,5-palcový Quantum Dot displej s QHD (2560 x 1440p) rozlíšením. Oproti minuloročnej generácii tak ponúkne vyšší jas a krajšie farby.

TIP: LG G4 nemá Snapdragon 808 kvôli problémom s prehrievaním, ale kvôli niečomu inému

Poteší aj fotoaparát. Ten dostal nový, 16 Mpix senzor a za zmienku stojí aj objektív s clonou f/1.8. Zariadenie poháňa 3 000 mAh batéria a beží na systéme Android 5.1 Lollipop s nadstavbou od LG.

Či už bude LG G4 úspešnejší než LG G3, je naozaj otázne. Jedno je však isté. Pôjde o veľmi úspešné a obľúbené zariadenie.

[poll id=“374″]

TIP: Zábery z fotoaparátu LG G4: Takto fotí čerstvá vlajková loď, problém nemá ani v noci