Úvod LG LG G4 LG G4 na ďalších FOTO únikoch. Ohnutý displej nečakajte

LG G4 na ďalších FOTO únikoch. Ohnutý displej nečakajte

9
Vraj neúplný LG G4

Zatiaľ nepredstavená vlajková loď výrobcu LG začína plniť internet. Po včerajších novinárskych renderoch prichádza ďalšia séria, tentokrát trošku viac detailnejšia.

Aj keď si to možno viacerí mysleli, G4 zrejme nakoniec neponúkne mierne prehnutú konštrukciu. Z pohľadu od zadu to síce tak moc vyzerá, no ak sa pozrieme na nové zábery od @OnLeaks prednej či bočnej strany (obrázok vyššie), displej je stále rovný. Tvar očakávaného Android smartfónu mal pôvodne mať krivky, akými disponuje nekonvenčný G Flex 2. Zadná strana uniknutého mobilného zariadenia však vytvára iba klamný dojem.

Stále ale údajne ide o nefinálne obrázky, takže do oficiálneho predstavenia môže nastať viacero badateľných vizuálnych zmien. Z dostupných detailov je vidieť, že výrobca nepristúpil na razantné zmeny dizajnu, nakoľko zachoval veľa podstatných charakteristík zo súčasnej generácie G3. Novinka tentokrát pripomína starší Nexus 5, ktorý taktiež vyrobila tá istá spoločnosť, pričom zadná strana LG G4 zostala takmer bez zmien. Nájdeme tu tradičné ‚volume‘ tlačidlá, laser fotoaparátu aj hlavné ‚power‘ tlačidlo.

Špekulácie ďalej hovoria o čipsete Snapdragon 810, 20 MPx fotoaparáte alebo takom senzore na odtlačky prstov, čo by sa eventuálne mohlo vyskytnúť niekde v blízkosti tlačidiel na ovládanie hlasitosti, aby tak bola zabezpečená dostatočná ergonómia pri používaní.