Zdroj: Khampa.vn

Dovolenková sezóna je tu a preto by sme sa mali začať pripravovať na dni strávené či už na pláži, túre alebo niekde na kúpalisku. Nie je nič lepšie, ako keď si človek oddýchne a k tomu mu môžu dopomôcť parádne pomôcky, zariadenia či doplnky. Práve takéto niečo si pripravil obchod GearBest, ktorý to najlepšie, čo ponúka zaradil do najväčšej letnej akcie v jeho histórii. Poďme sa teda pozrieť, čo všetko pre nás má nachystané.

3-Elephone-S3

Dovolenka s novým telefónom

Neviem ako vy, no ja mám nesmierne rád prvých pár týždňov, ba dokonca mesiacov s novým telefónom. Otestujem všetky nové funkcie, vyskúšam ako funguje za rôznych podmienok a samozrejme, odfotím s ním kvantá spomienok. Ešte lepší pocit mám, keď si tento telefón môžem kúpiť v parádnej zľave. Ako som už spomínal, GearBest spustil najväčšiu letnú akciu v ich histórii. Prejavilo sa to hlavne na cenách. Síce s limitovaným počtom, no predsa, prináša zľavy, aké sme zatiaľ nevideli. Aké veľké sú? Tak poďme na to.

Elephone S3, krásny 4G telefón, ktorý splní všetko, čo od neho potrebujete ponúka GearBest si namiesto plnej ceny 175,63 EUR môžete kúpiť za oveľa prijateľnejších 88,38 EUR. Za túto cenu získate 5,2-palcový smartfón s rozlíšením 1 920 x 1 080, 3 GB RAM, osemjadrovým procesorom13 Mpx fotoaparátom. To znie parádne, že?

>>> Zobraziť aktuálnu cenu Elephone S3 <<<

Nafúknutá za pár sekúnd a pripravená na okamžitý relax. V ponuke GearBest za 28 EUR
Nafúknutá za pár sekúnd a pripravená na okamžitý relax. V ponuke GearBest za 28 EUR

Hodinky, reproduktor, nafukovačka

To ale nie je všetko. Okrem smartfónoch (je ich viac) v zľave tam môžete nájsť aj tablety. Vyzdvihneme asi najlepší v ponuke s Androidom – Xiaomi Mi Pad 2 v zlatom prevedení za 149 EUR. Tak tak, jeden z najlepších tabletov, ktorý sme vyzdvihli aj v našej recenzii môže byť váš ani za 150 EUR. To by bolo slnenie na pláži!

TIP: Všetko od Xiaomi za mrznúce ceny

Okrem toho si môžete kúpiť mnoho ďalšieho príslušenstva. Od inteligentných náramkov či už od Xiaomi alebo iného výrobcu, až po sedačku, ktorú nafúknete do 30 sekúnd. Je toho naozaj veľa. Jediná výstraha od nás, vyčleňte si aspoň hodinu času, inak sa v tej parádne ponuke stratíte.

>>> Zobraziť celú ponuku najväčšej letnej akcie <<<