Podobne, ako americkí či slovenskí predajcovia, zľavového sviatku známeho ako Black Friday sa chytajú aj čínske obchody. Medzi najrenomovanejšie patrí samozrejme aj GearBest, ktorý si tento rok dal na svojej ponuke poriadne záležať. Medzi produktami, ktoré sa ocitli v zľave niekoľkých desiatok percent nájdeme nie len smartfóny ale aj tablety, hračky, inteligentné hodinky ba dokonca aj oblečenie. Nebudeme zdržiavať, poďme sa pozrieť, na to, čo všetko je v ponuke.

OnePlus-2

Smartfóny

Medzi smartfónmi nájdete TOP modely ako napríklad 4GB verziu OnePlus 24GB RAM za 356,66 EUR, ako aj lacnejšie modely. Spomenúť môžeme napríklad ASUS ZenFone 2 s 5,5-palcovým displejom za 114 EUR (EU sklad), Ulefone Paris s pôsobivými špecifikáciami za 112 EUR či Xiaomi Redmi Note 2 za 150 EUR.

teclast

Tablety

Vo veľkých zľavách sú aj tablety, prevažne tie, ktoré bežia na Windows 10. Spomenúť môžeme Cube iwork8 za 75 EUR, Chuwi Vi10 za 130 EUR, ktorý je dostupný aj z EU skladu, Onda V919 za 136 EUR či TOP tablet Teclast X2 Pro so 4GB RAM, 45000mWh batériou a Intel Core M proceosorom za 328 EUR.

Príslušenstvo – kamery, ovládače a viac

Ak vám vo výbave chýba akčná kamera, môžeme si vybrať z ponuky „Electronics.“ Na výber je desiatka modelov, mnohé z nich dokonca ponúkajú 4K rozlíšenie.

Produktov, ktoré prešli zľavou je skutočne veľa, o všetkých vám ani nestíhame dať vedieť. Stačí si však otvoriť odkaz nižšie, v ktorom už nájdete všetko, čo je momentálne k dispozícii.

>>>Zobraziť kompletnú Black Friday ponuku<<<