Úvod Výrobcovia Asus Záujem o nový Nexus 7 (2013) je porovnateľný s minulým rokom

Záujem o nový Nexus 7 (2013) je porovnateľný s minulým rokom

0

Pred niekoľkými dňami sme Vás informovali o oficiálnych cenách nového sedempalcového tabletu od Google, ktoré boli potvrdené pre slovenský trh. Wi-Fi verzia s 16GB vnútornou pamäťou bola nacenená na 259€, zatiaľ čo 32GB LTE verzia Vás vyjde na 369€.

Predobjednávky na nový Nexus 7 (2013) začal ako prvý na Slovensku prijímať e-shop asus-shop.sk, ktorý nám potvrdil, že záujem o nový tablet je porovnateľne vysoký, ako v prípade jeho prvej generácie. Tablety sa na Slovensko dostanú už v najbližších dňoch, predávať by sa pritom mali od 2. septembra 2013.

Vďaka svojej silnej pozícii na trhu asus-shop.sk začal pre svojich zákazníkov poskytovať niekoľko výhod. Ak si napríklad objednáte nový Nexus 7 a do 7 dní zistíte, že tablet nefunguje alebo sa na ňom vyskytla výrobná chyba, asus-shop.sk Vám bezplatne tablet vymení, dokonca aj zaplatí náklady na prepravu. Ak si myslíte, že Vám tablet vymení za repasovaný kus, báť sa nemusíte, dodá Vám totiž čisto nový kus.

Ak si Nexus 7 (2013) objednáte z asus-shop.sk, automaticky sa Vám aktivuje akcia, vďaka ktorej už za dopravu jeho príslušenstva nebudete musieť zaplatiť. Asus-shop.sk Vám všetko príslušenstvo, či už to bude nabíjačka alebo puzdro pošle zadarmo, vy zaplatíte len čistú cenu tovaru.

Poslednou novinkou je možnosť kúpiť si Nexus 7 (2013) na splátky. Ohľadom tejto možnosti Vás ešte budeme informovať.

Ak by ste nevedeli o aký tablet sa jedná, neváhajte si prečítať recenziu jeho prvej generácie a dojmy z jeho druhej generácie, ktorá nám do redakcie dorazila len pred niekoľkými dňami.