Úvod Zariadenia Poradí si aj so saharským pieskom: Prenosná WAP-ka s 300 W výkonom...

Poradí si aj so saharským pieskom: Prenosná WAP-ka s 300 W výkonom je obrovským hitom Slovákov!

Máme tu leto, treba umyť auto! Poslúžiť k tomu môže táto šikovná WAPka, ktorú teraz zoženiete v parádnej zľave.

0

Máme tu prvý letný deň, čo znamená oficiálny začiatok letnej sezóny. Mnohí pritom vnímajú toto obdobie ako ideálnu príležitosť na dôkladné vyčistenie svojho auta. Samozrejme, mnohí si asi viac užívajú čistenie exteriéru, nakoľko to vie byť celkom relaxujúce. Dá sa však posunúť ešte o krok ďalej, a to zaobstaraním si kvalitnej „WAPky“, ktorá, dá sa povedať, spraví väčšinu prácu za vás. Stačí namieriť a stlačiť páčku.

V tomto článku sa pozrieme na čistič, ktorý si aktuálne môžete zadovážiť prostredníctvom internetového obchodu Cafago v parádnej zľave. Vyjde vás iba na 32,54 eura, čo je ponuka, aká sa dá odmietnuť len veľmi ťažko.

Prenosný tlakový čistič

🛒 Cena: 32,54 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo (sklad v DE)

WAPka, alebo teda tlakový čistič, funguje na veľmi jednoduchom princípe. Jednoducho doň zapojíte hadicu, namierite na svoje auto a stlačíte „spúšť“.

Samozrejme, nie je WAPka ako WAPka. Konkrétne tá, o ktorej píšeme, sa môže pochváliť viacerými slušnými parametrami. Medzi ne rozhodne patrí batéria, ktorá ponúka kapacitu až 8 000 mAh. A čo navyše, základné balenie obsahuje batérie hneď dve. 8 000 mAh je pritom dostatok energie aj na dôkladnejšie umývanie, takže sa počas procesu nemusíte akokoľvek zaťažovať ubúdajúcimi percentami.

WAPka taktiež ponúka až šesť režimov umývania, čo zabezpečuje dôkladné čistenie akéhokoľvek povrchu. Potrebujete auto len mierne opláchnuť? Môžete. Potrebujete sa zbaviť zarytých nečistôt? Môžete. Prepínanie medzi jednotlivými režimami je pritom veľmi rýchle a pohodlné. Rovnako rýchla a pohodlná je aj výmena hlavice – stačí ňou otočiť.

Samozrejme, na dostatočnú čistotu je potreba dostatočný výkon. Čistič však ani v tomto smere nezaháľa. Ponúka totiž výkon až 300 W.

S touto WAPkou taktiež máte záruku, že voda, ktorú používate na umývanie svojho štvorkolesového miláčika, nie je špinavá. Súčasťou zariadenia je totiž filtračný kôš, ktorý efektívne zachytáva akékoľvek nečistoty.

Čerešničkou na torte je šikovný kufrík, ktorý je taktiež obsiahnutý v základnom balení. Doň môžete prehľadne uložiť všetko príslušenstvo k WAPke. To poteší všetkých milovníkov usporiadaného pracovného priestoru. Taktiež to výrazne zníži riziko strát.

Ak vás táto ponuka oslovila, WAPku si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Cafago, kde vás aktuálne vyjde iba na 32,54 eura. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.