Úvod Samsung Samsung Galaxy S10 Galaxy S10 je na Slovensku nesmierne populárny: Samsung hlási rekordné predobjednávky!

Galaxy S10 je na Slovensku nesmierne populárny: Samsung hlási rekordné predobjednávky!

0

Keď sa Samsung pripravoval na predstavenie jubilejnej verzie svojej vlajkovej lode – Galaxy S10 – cieľ bol jediný. Zaujať čo najviac ľudí. Minuloročné predaje Galaxy S9 a Galaxy S9+ totiž nevyšli podľa plánu, čo spôsobilo, že im na krk začal dýchať čínsky drak, Huawei. Tomu minulý rok naopak vyšlo predstavenie P20 Pro aj Mate 20 Pro.

To sa tento rok mení. Samsung totiž hrdo oznámil, že záujem o jeho novú vlajkovú loď je historický najvyšší spomedzi všetkých Galaxy S zariadení. Výrobca dokonca uviedol, že počet zákazníkov, ktorí so do dnešného dňa nový smartfón Galaxy S10 predobjednali, je v porovnaní s minuloročným modelom Galaxy S9 viac ako dvojnásobný.

Najväčší záujem má pritom byť o variant Galaxy S10+ so 128 GB pamäťou v čiernom prevedení, po ktorej nasleduje rovnaký model v zelenom a bielom prevedení. Rovnaký model sme len nedávno recenzovali.

„Myslím, že sme sa tento rok viac než inokedy trafili  do mobilného vkusu Slovákov a taktiež ponúkli atraktívny predobjednávkový benefit v podobe bezdrôtových slúchadiel zdarma. Aktuálny počet predobjednávok na Galaxy S10 je tak najvyšší za celú históriu série Galaxy S,“ uviedol Tomáš Balík, riaditeľ mobilnej divízie spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodal: “Výborne sa predávajú vyššie pamäťové varianty: smartfóny S10 s kapacitou 512 GB alebo 1 TB, ktoré tvoria už viac než pätinu z celkového počtu predobjednávok. Trend väčších displejov a pamätí teda nie je len modlou výrobcov, ale realitou.“

Vydarená predobjednávková akcia

Je viac než jasné, že dobrým číslam predobjednaných kusov napomáha aj akcia, ktorú si Samsung tento rok pripravil. Ak si totiž do 7. marca (už len do zajtra!) predobjednáte Galaxy S10, získate k nemu aj nové bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds (hodnota 149 €), ktoré vďaka funkcii Power Share môžete nabíjať priamo zo zariadenia. Viac o akcii sa dozviete priamo na webe Samsungu.