Úvod Zaujímavosti Fotografie naznačujú, že Honor Note 10 bude skôr malým tabletom ako smartfónom

Fotografie naznačujú, že Honor Note 10 bude skôr malým tabletom ako smartfónom

0
Honor Note 10

Pokiaľ je vo vašom centre pozornosti smartfón s extra veľkým displejom, obstojnou výbavou a cenou, ktorá neprivodí mdloby, riešením by mal byť Honor Note 10. Ešte si ním ale istý nie sme, keďže zatiaľ oficiálne predstavený nebol.

Honor Note 10 je ale na ceste, ako potvrdil sám prezident pre značku Honor. Konkrétnejší síce nebol, no podotkol, že novinku vyvíjali dva roky. Je viac menej jasné, že Honor Note 10 bude disponovať obrazovkou s až 6,99-palcovou uhlopriečkou.

Ďalšie detaily, ktoré by vypovedali o výkone alebo pamäťovej konfigurácii, známe nie sú. Špekuluje sa však o OLED obrazovke, výkone porovnateľnom s vlajkovými loďami či o masívnej 6000 mAh batérii, ktorá pôsobí najdôveryhodnejšie.

Honor Note 10
slashleaks.com

Predstavu o tom, ako takto veľký model vyzerá, získame vďaka snímkam serveru slashleaks.com. Tie zobrazujú práve údajný Honor Note 10, a to spolu s konzolou Nintendo Switch.

Honor Note 10
slashleaks.com

Táto konzola nie je zrovna kompaktná (unboxing TU) a fotky pekne ukazujú, aký veľký model Note 10 vlastne bude. Cena? Zatiaľ odhadom, niečo okolo sumy 400 EUR.