Úvod Ulefone Ulefone Power 3 TEST: Ako rýchlo sa dokáže nabiť 6 080 mAh batéria? Rýchlosť tejto...

TEST: Ako rýchlo sa dokáže nabiť 6 080 mAh batéria? Rýchlosť tejto nabíjačky je neuveriteľná!

Tlačová správa. Ako rýchlo sa nabije gigantická batéria?

0

Rýchlonabíjanie je v dnešnej dobe spasením, a to hlavne vtedy, ak niekde potrebuješ byť rýchlo a tvoj telefón melie z posledného. Je preto výborné vidieť, že niektorí výrobcovia robia všetko preto, aby navýšili kapacitu batérie a vylepšili rýchlosť nabíjania. Krásnym príkladom je aj telefón Ulefone Power 3, ktorý disponuje až 6 080 mAh batériou, ktorá sa vďaka priloženej 5V/3A nabíjačke dokáže nabiť neuveriteľne rýchlo. Len sa pozri.

Ako môžeš vidieť vo videu, rýchlosť nabíjania je ohromujúca. Za krátkych 5 minút už v telefóne svieti 4 % stav nabitia, po 15-tich minútach 13 % a po 30-tich minútach25 %. Plnú nádrž telefón hlási po 1 hodine a 34 minútach. Pri 6 080 mAh batérii! Neskutočné.

Rýchlosť ovplyvňuje niekoľko faktorov

Telefón sa takto rýchlo dokázal nabiť aj vďaka tomu, že bol pri nabíjaní vypnutý. Dôležité je poznamenať aj to, že rýchlosť nabíjania ovplyvňujú aj okolité faktory, ako napríklad teplota, ako aj softvérová verzia zariadenia či príslušenstvo, ktoré bolo použité pri nabíjaní. Ulefone si technológiu rýchleho nabíjania vyvíja sám a optimalizuje ju priamo pre svoje zariadenia. A že je to teda vidieť. Inžinieri spoločnosti odviedli skutočne výbornú prácu.

Ulefone Power 3 okrem veľkej batérie ponúka aj slušnú výbavu. Spomenieme napríklad 6,0-palcový 18:9 displej s FHD+ rozlíšením, najnovší osemjadrový procesor Helio P23, 13 Mpx + 5 Mpx fotoaparát, Face ID systém, snímač odtlačkov prstov a Android 7.1 Nougat s aktualizáciou na Android 8.1 Oreo. Viac informácií nájdeš na webe výrobcu.

Zariadenie sa momentálne predáva za zvýhodnenú cenu priamo na Aliexpresse. Tvoj môže byť za 239,99 dolárov, čo je v prepočte 203,59 €. Čo je ešte lepšie, majú ho na sklade aj v Španielsku, takže pri doručení nedoplácaš DPH.