Úvod Výrobcovia Xiaomi Ako fotí Xiaomi Mi Mix 2 a Mi Note 3? Pozrite sa...

Ako fotí Xiaomi Mi Mix 2 a Mi Note 3? Pozrite sa na niekoľko ukážkových snímok

4

Spolu s modelom Mi Mix 2 predstavil čínsky výrobca Xiaomi aj aktualizovanú podobu zariadenia Mi Note 3. Druhé menované zariadenie toľko pozornosti síce nevyvolalo, ide ale o vcelku prémiovú strednú triedu s duálnym fotoaparátom.

Xiaomi Mi Note 3 sa v portfóliu výrobcu nachádza tesne nad modelom Mi 5X, resp. Mi A1. Poháňa ho čipset Snapdragon 660, 6 GB RAM a 64 GB alebo 128 GB úložisko. Technológiou Quick Charge 3.0 nabijete 3500 mAh batériu.

Xiaomi Mi Note 3 zachytí scénu dvoma 12 Mpx snímačmi. Jeden bežný senzor dopĺňa druhý s teleobjektívom s dvojnásobným priblížením. Duálny fotoaparát cieli na snímanie portrétov.

Predný 16 Mpx fotoaparát pracuje s automatickým vylepšením kvality selfie snímok, ktorému pomáha systém strojového učenia. V podstate sa jedná o taký lepší softvérový make up. Cena zariadenia začína na čínskom trhu na 320-tich eurách.

mi note 3
Xiaomi Mi Note 3

Hlavná hviezda večera dňa, Xiaomi Mi Mix 2, okúzli 12 Mpx fotoaparátom Sony IMX386 so 4-osovou stabilizáciou obrazu a pixelmi veľkými 1,25 μm.

Spoločnosť Xiaomi zverejnila niekoľko ukážkových fotografií, ktoré majú prezentovať schopnosti fotoaparátov oboch modelov. Fotografií nie je veľa, pre prvotné utvorenie obrazu o kvalite ale poslúžiť môžu.

Všetky snímky si môžete pozrieť nižšie.

Xiaomi Mi Note 3

mi note 3 mi note 3 mi note 3 mi note 3 mi note 3 mi note 3 mi note 3

 

Xiaomi Mi Mix 2

mi mix 2 mi mix 2 mi mix 2