Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy Note 8 opäť poodhaľuje krásny dizajn. Tentokrát v marketingových materiáloch

Samsung Galaxy Note 8 opäť poodhaľuje krásny dizajn. Tentokrát v marketingových materiáloch

0
note 8

S blížiacim sa dátumom predstavenia nového Galaxy Note 8 prichádza čoraz viac a viac uniknutých materiálov. Posledné dva dni sme vám ukázali detailné rendery zariadenia, ako aj príslušenstva (S Penu).

Únik informácií v žiadnom prípade nekončí, to sa stane až 23. augusta, keď zariadenie Samsung oficiálne predstaví. Dnes sa môžeme kochať obrázkom, ktorý Samsung s najväčšou pravdepodobnosťou využije pre marketingové účely.

Za únikom informácií nie je nikto iný ako Evan Blass, aka @evleaks. Vďaka nemu vieme, že Note 8 ponúkne veľmi podobný dizajn ako Galaxy S8, aj keď s mierne hranatejšími rohmi než v prípade S8 a S8+.

Podobná je aj marketingová stratégia postavená na krásnom Infinity displeji zaberajúcom takmer celú prednú stranu. Podľa aktuálnych správ by malo byť zariadenie dostupné už 15. septembra. Pôjde však len o vybrané trhy, akým je napríklad domovská Južná Kórea.