Úvod Operátori O2 O2 má novú predplatenku: Volá sa Voľnosť a voláš z nej za...

O2 má novú predplatenku: Volá sa Voľnosť a voláš z nej za 0,1€ za hovor, nie minútu

4
Operátor O2 prináša po siedmich rokoch novú predplatenú kartu O2 Voľnosť. Nová karta vychádza v limitovanej edícii do konca tohto roka a bude dostupná od 13. júna na všetkých predajných miestach aj v e-shope operátora.

„Prinášame novinku do portfólia predplatených kariet – O2 Voľnosť. S novou predplatenou kartou zákazníci nemusia viac rátať minúty alebo sekundy. O2 Voľnosť prináša kombináciu výhod paušálov, ako sú neobmedzené volania do všetkých sietí, s výhodami predplatenej karty. Jednoducho, more času a možností. Najväčším lákadlom je jednotná cena 10 centov za akýkoľvek hovor, nech by trval aj hodinu,“ prezradila Tereza Molnár, šéfka externej komunikácie O2.

Desať centov za hovor, nie za minútu

Za 10 centov na hovor bude môcť zákazník s O2 Voľnosť volať do všetkých sietí. Za SMS zaplatí 5 centov a k dispozícii bude mať dátový 1GB balíček za 5 eur. Ak zákazník využíva dáta nepravidelne, bude mať k dispozícii službu Internet na deň s objemom 250MB za 50 centov.

O2 Voľnosť bude v predaji od 13. júna 2017. Predplatená karta O2 Fér sa neruší, ale nebude od tohto dátumu v predaji. V prípade záujmu je možné zmeniť program na O2 Fér s dobíjaním kreditu z predplatenej karty O2 Voľnosť. Prechod je možné uskutočniť na webstránke operátora, na predajni alebo prostredníctvom SMS.