Úvod Operátori Veľký operátor NEČAKANE mení ponuku: Toto všetko je inak!

Veľký operátor NEČAKANE mení ponuku: Toto všetko je inak!

Obľúbený operátor uvádza do ponuky hneď tri nové stanice. Naladiť si ich bude možné od zajtra, teda 1. augusta.

0

V poslednom období sme sa často doslýchali správy, ktoré hovorili o úbytku obľúbených TV staníc u niektorých operátorov. Predovšetkým išlo o české stanice, ktorých vysielanie na Slovensku nemalo (a stále nemá byť) v súlade s licenčnými pravidlami. Teraz sa k nám však dostáva opačná správa. Orange, najväčší operátor na našom trhu, totiž uvádza do svojej ponuky hneď tri nové stanice. Dostupné budú už od zajtra, teda 1. augusta. Operátor o tom informoval prostredníctvom tlačovej správy.

Orange rozširuje ponuku

Konkrétne Orange obohatí svoju TV ponuku o stanice CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Action, čo znamená, že sa potešia najmä vášniví milovníci športových podujatí, a to aj tých prestížnych či popredných.

Čo budú vysielať?

Stanice CANAL+ Sport a CANAL+ Sport 2 pribudnú v rámci balíčku Super Sport+. Zapnú si ich predovšetkým fanúšikovia futbalu a tenisu, ktorí si už od zajtra budú môcť na svojich televíznych obrazovkách vychutnávať napríklad napínavé zápasy Premier League, vrátane rozhovorov v štúdiách medzi exkluzívnymi hosťami priamo priamo z anglických štadiónov. Ponuka bude ďalej obsahovať aj zápasy slovenských a českých tenistiek na okruhu WTA. Povedali tak Radislav Řeháček, viceprezident CANAL+ Luxembourg pre Slovensko a Česko, a Michaela Koštialová, marketingová manažérka Orange Slovensko.

Radovať sa však môžu aj priaznivci napätia a akčných trhákov. Do TV ponuky operátora totiž 1. augusta pribudne aj stanica CANAL+ Action, ktorá bude v priebehu celého mesiaca dostupná pre všetkých zákazníkov Orange TV. Následne bude zaradená do tematického TV balíčku. Poteší viacerými známymi a oceňovanými titulmi, ako sú napríklad Ctihodný občan, Equalizer, 22 výstrelov a mnoho ďalších.

Orange pridáva nové TV stanice
Ilustr. obr. | Zdroj: Getty Images Signature

Nové stanice pribudnú do príslušných TV balíčkov automaticky a nahradia TV stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4, rovnako aj Premier Sport. Tieto stanice tak budú 1. augusta z ponuky vyradené.