Úvod Zariadenia Herná konzola do ruky: Má stovky hier z PlayStation a Nintenda, stojí...

Herná konzola do ruky: Má stovky hier z PlayStation a Nintenda, stojí len 53 €!

Hernú konzolu Powkiddy RGB20S si môžete už dnes zadovážiť prostredníctvom obchodu Tomtop, a to za zvýhodnenú cenu 52,99 eura.

0

Máme tu leto, čo znamená, že mnohí z vás sa iste chystajú na vytúženú dovolenku do zahraničia. Nie každý si pritom chce cestovanie skrátiť spaním či počúvaním pesničiek. Iste sa tu nájde aj početná skupina takých, ktorí by si po ceste najradšej niečo zahrali. A ak sa do nej zaraďujete aj vy, ste tu na správnom mieste. Povieme si totiž o šikovnej handheldovej konzole, ktorú si teraz môžete prostredníctvom obchodu Tomtop zadovážiť v parádnej zľave.

Konzola Powkiddy RGB20S

🛒 Cena: 52,99 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Powkiddy RGB20S je kompaktná herná konzola, ktorá ponúka viacero skvelých lákadiel. Zaradiť medzi ne možno 3,5-palcový obrazovku typu IPS, ktorá má rozlíšenie 640 x 380 pixelov, čím zabezpečuje kvalitný vizuálny zážitok. Panel je súčasťou konštrukcie, ktorá u používateľa vytvára akýsi „arkádový“ dojem. Aj túto črtu nepochybne ocenia mnohí.

Pokiaľ ide o operačný systém, jeho úlohu zohráva open-source verzia Linuxu. Nahraný je na TF karte s kapacitou 16 GB, ktorá je vsadená do jedného z dvojice slotov. Druhý slot vypĺňa karta s kapacitou až 128 GB, ktorá je určená na ukladanie hier.

Keď už sme pri interných komponentoch, možno zmieniť prítomnosť čipu Rockchip RK3326 a 1 GB operačnej pamäte. To sa na dnešné pomery môže zdať ako príliš málo, no na klasiky určené pre handheldovú konzolu je to viac než dosť. Čo drží krok s modernou dobou, je batéria. Tá totiž ponúka kapacitu až 3 500 mAh, ktorá by mala používateľovi vystačiť na 8 hodín. Poteší taktiež podpora svižného nabíjanie prostredníctvom USB-C konektora.

A čo presne si na konzole môžete zahrať? Podporovaná je emulácia hier z legendárnych konzol, ako sú Nintendo 64 či Nintendo DS. Pripomenúť si dokonca môžete aj tituly z originálnej PlayStation. A aby bol váš zážitok čo najkvalitnejší, máte k dispozícii 3,5 mm výstup pre slúchadlá, teda bezstratový prenos audia.

Čo sa týka ovládania, to prebieha za pomoci viacerých tlačidiel, z ktorých väčšina sa nachádza na prednej strane. Vzadu nájdete štyri dodatočné páčky. Čerešničkou na torte je podpora pre pripojenie Wi-Fi (2,4/5 GHz).

Powkiddy RGB20S: Cena a dostupnosť

Hernú konzolu Powkiddy RGB20S si môžete už dnes zadovážiť prostredníctvom obchodu Tomtop, a to za zvýhodnenú cenu 52,99 eura. Domov vám príde do niekoľkých dní a dokonca bez nutnosti doplácať ďalšie poplatky.