Úvod Novinky Aktuálne Slováci majú UNIKÁTNU príležitosť: Toto bežne stojí 300 €, cena práve klesla...

Slováci majú UNIKÁTNU príležitosť: Toto bežne stojí 300 €, cena práve klesla len na 17 €!

Na kúpu Office 2021 Pro ešte nebol lepší čas. Jedna firma práve spustila výpredaj tohto roka a špičkový softvér tak môžeš mať za pár eur.

2
Peniaze
Zdroj: Lukáš Zachar / AndroidPortal.sk/Techbyte.sk

Spoločnosť Godeal24 je na trhu už štyri roky, počas ktorých pomáha bežným ľuďom dostať sa k licenciám za ľudové ceny. Predajca oslavuje tento dôležitý míľnik špeciálnymi cenami, ktoré vám umožnia zakúpiť si licencie za bezkonkurenčné ceny.

Tak napríklad, licenciu na MS Office 2021 Pro si môžete kúpiť už za 17,25 €. Na email vám príde prakticky okamžite spolu s návodom, ako ju použiť. Vďaka tomu získate prístup k špičkovým nástrojom ako Word, Excel, Powerpoint, Teams a mnohým ďalším. Ešte výhodnejšie môžu nakúpiť ľudia, ktorí si kúpia balíček niekoľkých licencií pre seba a svojich známych.

Rovnako výhodne si môžete kúpiť originálnu licenciu na Windows 11, ktorej cena klesla už len na 10 €. Teraz sa už poďme pozrieť na všetky zlacnené ponuky.

Godeal24 predáva licencie za výnimočne nízke ceny
Zdroj: Godeal24

Office 2021 Pro s 90 % zľavou BEZ nutnosti kupónu

Windows 11 Pro
Windows (ilustr. obr.) | Zdroj: Microsoft

Windows 11 dočasne s extrémnou zľavou

Ak už Office máte, no potrebovali by ste najnovší Windows 11, ktorý vám pravdepodobne zaručí bezproblémový upgrade na pripravovaný Windows 12, prišli ste na správne miesto.

Zdroj: Microsoft

Office + Windows = najväčšia zľava s kupónom GG62

🎫 Kupón: GG62

Najvýhodnejšie sú samozrejme balíčky, v ktorých predajca spája jednu licenciu Windows s licenciou na balíček kancelárskych programov Office. Vybrať si môžete medzi Windows 11, Windows 10, Office 2019 a Office 2021.

Špeciálne verzie pre špeciálne projekty

🎫 Kupón: GG50

Ak pracujete na špeciálnych projektoch, ktoré často vyžadujú špeciálne vybavenie, možno práve tu nájdete to, čo potrebujete. Možno je to Windows Server, možno Visual Studio 2022 a možno Visio Professional.

Špičkové programy za „pár drobných“

Nakoniec vám ešte odporučíme niekoľko vynikajúcich programov. Ashampoo PDF Pro 3 vám umožní pracovať so všetkými PDF súbormi na vysokej úrovni. Photo Commander 17 si zas poradí s úpravou fotografií.

Absolútna garancia okamžitého dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaní, obchod prevádzkuje nepretržitú podporu. Licencia by vám mala do niekoľkých minút pristáť v emailovej schránke, no ak sa tak nestane, neváhajte a kontaktujte podporu na adrese service@godeal24.com, kde vám rýchlo a profesionálne pomôžu.

O tom, aký je GoDeal24 obľúbený predajca, sa môžete presvedčiť aj v recenziách na platforme TrustPilot, kde obchod dostal 98 % hodnotenie.