Úvod Novinky Aktuálne Exkluzivita pre Slovákov, ktorá sa nemusí opakovať! Office 2021 len za 17...

Exkluzivita pre Slovákov, ktorá sa nemusí opakovať! Office 2021 len za 17 € a špičkový Windows len za 10 €!

Doživotná licencia Office 2021, ktorá vám okamžite odomkne všetky dôležité programy, ešte nebola lacnejšia.

1

Kancelársky balík Microsoft Office má 30 % podiel na celosvetovom trhu s kancelárskym softvérom a je jedným z najpopulárnejších platených produktov na svete. Pre mnohých ľudí je však ťažké ospravedlniť výdavky, a to aj napriek značnému výkonu balíka nástrojov spoločnosti Microsoft. Na obmedzený čas si však môžete počas veľkého polročného výpredaja Godeal24 zakúpiť doživotnú licenciu Microsoft Office 2021 len za 27,25 € (bežná cena 299 €).

Microsoft Office 2021 je navrhnutý tak, aby zvládol všetko od virtuálnej komunikácie až po tvorbu dokumentov, a to bez ohľadu na úlohu. Vďaka jednorazovej platbe získate doživotný prístup k týmto aplikáciám: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher a Access. S touto licenciou si môžete nainštalovať balík Microsoft Office do svojho počítača a mať k nemu okamžitý prístup.

Ak nepotrebujete najnovšiu verziu balíka Office, je tu výhodnejšia ponuka na MS Office Professional 2019 len za 19,99 €. Kompletnú ponuku nájdete na tomto odkaze.

Rovnako výhodne si môžete kúpiť originálnu licenciu na Windows 11, ktorej cena klesla už len na 10 €. Teraz sa už poďme pozrieť na všetky zlacnené ponuky.

Lacnejší je Office 2021, 2019 aj Windows 11
Zdroj: Godeal24

Office 2021 Pro s 90 % zľavou BEZ nutnosti kupónu

Windows 11 Pro
Windows (ilustr. obr.) | Zdroj: Microsoft

Windows 11 dočasne s extrémnou zľavou

Ak už Office máte, no potrebovali by ste najnovší Windows 11, ktorý vám pravdepodobne zaručí bezproblémový upgrade na pripravovaný Windows 12, prišli ste na správne miesto.

Zdroj: Microsoft

Office + Windows = najväčšia zľava s kupónom GG62

🎫 Kupón: GG62

Najvýhodnejšie sú samozrejme balíčky, v ktorých predajca spája jednu licenciu Windows s licenciou na balíček kancelárskych programov Office. Vybrať si môžete medzi Windows 11, Windows 10, Office 2019 a Office 2021.

Špeciálne verzie pre špeciálne projekty

🎫 Kupón: GG50

Ak pracujete na špeciálnych projektoch, ktoré často vyžadujú špeciálne vybavenie, možno práve tu nájdete to, čo potrebujete. Možno je to Windows Server, možno Visual Studio 2022 a možno Visio Professional.

Špičkové programy za „pár drobných“

Nakoniec vám ešte odporučíme niekoľko vynikajúcich programov. Ashampoo PDF Pro 3 vám umožní pracovať so všetkými PDF súbormi na vysokej úrovni. Photo Commander 17 si zas poradí s úpravou fotografií.

Absolútna garancia okamžitého dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.