Úvod Výrobcovia Xiaomi Toto zariadenie od Xiaomi vám ušetrí peniaze a zlepší zdravie. Slováci ho...

Toto zariadenie od Xiaomi vám ušetrí peniaze a zlepší zdravie. Slováci ho kupujú ako teplé rožky

Inteligentná WC doska Smartmi je teraz k dispozícii prostredníctvom obchodu Cafago, a to vo fantastickej 69-percentnej zľave, teda len za 178,59 €.

1

Komfort je skvelá vec, na ktorú sa dokáže sťažovať len málokto. Tak prečo ho nemať všade, kde sa dá, napríklad v kúpeľni? Aj túto miestnosť si môžeme zdokonaliť a spríjemniť rôznymi inteligentnými zariadeniami. Jednou z možností je aj inteligentná záchodová doska, čo sa mnohým môže zdať absurdné, no opak je pravdou. Dôkazom je model od Smartmi, ktorý teraz navyše môžete získať v atraktívnej 69-percentnej zľave.

Smartmi výhrevná doska na WC

🛒 Cena: 178,59 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Toaleta je miesto, ktoré nie je cudzie nikomu z nás, povedzme si otvorene. Aj tak bežnú súčasť domácnosti však možno vylepšiť rôznymi inteligentnými doplnkami, jednou z ktorých je aj doska Smartmi.

Táto záchodová doska má mnoho zaujímavých lákadiel, vrátane bezpečnosti. WC doska sa pýši certifikáciou IPX4, ako aj vstavanou ochrannou pred prehrievaním, pretekaním a príliš nízkymi teplotami.

Doska je vyhotovená z plastu a je možné ju prevádzkovať v teplotách od 4 do 40 stupňov Celzia. Okrem toho je antibakteriálna a disponuje šikovnými funkciami na ochranu zdravia. Jednou z nich je sušenie dosky teplým vzduchom tak, aby nedošlo k poškodeniu citlivej pokožky.

Súčasťou výbavy je aj sprcha, ktorá strieka vodu pri rôznych teplotách. Celkovo je k dispozícii až 6 tepelných režimov. A aby toho nebolo málo, doska ešte pred spláchnutím z odsaje studenú vodu, čím sa zaručí kontinuálny prílev teplej vody počas celej doby používania.

Čerešničkou na torte je diaľkový ovládač, ktorý umožňuje prístup ku všetkým základným ovládacím prvkom. Vyžadované parametre dosky teda môžete nastaviť ešte predtým, ako si na ňu sadnete.

Inteligentná WC doska Smartmi je teraz k dispozícii prostredníctvom obchodu Cafago, a to vo fantastickej 69-percentnej zľave, teda len za 178,59 €. Doručenie na Slovensko máte zadarmo.

>>> Kúpiť WC dosku Smartmi za 178,59 € <<<