Úvod Operátori Telekom Telekom sklamal: Vypína 2 obľúbené české TV stanice. ZAJTRA končia!

Telekom sklamal: Vypína 2 obľúbené české TV stanice. ZAJTRA končia!

Telekom sa podvolil tlaku a české stanice zakopal v ponuke. Hľadať ich bude ťažšie.

0

Telekom len začiatkom tohto týždňa informoval, že do ponuky od 15. augusta zaradí novú slovenskú TV stanicu JOJ Svet. S jej príchodom sa ale bohužiaľ spája aj kontroverzia týkajúca sa konca niekoľkých mimoriadne obľúbených českých staníc.

JOJ Svet začne vysielať dokumentárne programy v slovenčine, ktoré doteraz pokrýval obľúbený program Prima Zoom. Práve Zoom v Telekome rovnakým dátumom skončí. Aby toho ale nebolo málo, Telekom robí ešte jednu významnú zmenu, ktorá mnohých nepríjemne prekvapí.

Telekom zmenil pozíciu českých staníc
Zdroj: Lukáš Zachar / Techbyte.sk

Operátor začal v EPG upozorňovať na zmenu pozície českých staníc, konkrétne Prima Cool HD, Prima Zoom HD a Prima Love HD.


Prečítajte si tiež:


Telekom ich presunie na chvost

Za účelom sprehľadnenia a vytvorenia priestoru pre novú ponuku upravujeme od 8. 8. 2023 poradie TV staníc nasledovne,“ píše operátor.

  • Prima Cool HD sa z pozície 21 presúva na pozíciu 146
  • Prima Zoom HD sa z pozície 26 presúva na pozíciu 147
  • Prima Love HD sa z pozície 31 presúva na pozíciu 148

Navonok nevinná zmena pre mnohých znamená, že české TV stanice nakoniec vôbec nemusia nájsť. Na tak vysokých pozíciách sa totiž často nachádzajú hudobné alebo menej vyhľadávané stanice. Väčšina populárnych staníc sa naopak prirodzene nachádza na nižších pozíciách.

Na 26. pozícii sa bude nachádzať práve chystaná JOJ Svet. Tú si všetci zákazníci Magio TV naladia už 15. augusta.