Úvod Novinky Aktuálne MIMORIADNE: Cena Office 2021 a Windows 11 je len DOČASNE na dne. Kúpiš...

MIMORIADNE: Cena Office 2021 a Windows 11 je len DOČASNE na dne. Kúpiš ho len za 7 € a to nie je všetko! (TIPY a rady)

Najmodernejší Windows 11 s podporou AI ešte nikdy nebol lacnejší. Obrovská zľava, ktorá platí dnes sa týka aj balíka kancelárskych programov Office.

0
Foto: Microsoft / Pixabay

Microsoft Office 2021 je najpoužívanejší balíček kancelárskych programov na svete a má na to dobrý dôvod. Je plný programov, s ktorými denne pracuje väčšina z nás či už profesionálne alebo len na občasné úkoly. Je stále dobre mať doma aktualizovaný, resp. stále aktuálny softvér či už z bezpečnostných alebo funkčných dôvodov.

Ovplyvňuje to totiž schopnosť spolupracovať na dokumentoch s vašimi kolegami alebo rodinou. No a kto by predsa chcel po rodine posielať súbory, ktoré už dnes nikto neotvorí? Každá rodina má doma takéhoto „experta,“ preto je na čase spraviť zaslúžený upgrade.

Ak sa naopak stále trápite so systémom Windows 10 a váhate minúť 200 € na upgrade na Windows 11, táto ponuka na licenciu Windows 11 Pro v rámci polročnej akcie Godeal24 vás môže presvedčiť, aby ste sa do toho pustili. Len za 10,25 € si môžete nainštalovať najnovší operačný systém Windows 11 Pro na svoj počítač alebo notebook. Okrem toho je k dispozícii aj Office 2021 Professional Plus len za 24,25 € a ak si kúpite balík Office 2021 Professional pre 5 počítačov, cena za jednu licenciu bude len 13,05 €. Pre používateľov Macu je tu tiež Office 2021 Home and Business, ktorý získate za najnižšiu cenu vôbec, a to len za 28,99 €.

Zdroj: GoDeal24

Office 2021 Pro a Windows 11 za najnižšiu cenu vôbec

Ako získať balíček kancelárskych programov Office alebo najmodernejší operačný systém za tak nízku cenu? Úplne jednoducho – spraviť tak môžete v overenom obchode GoDeal24.

Kúp viac a ušetríš viac

Ak sa pre upgrade rozhodneš s kamarátmi alebo jedným „vrzom“ aktualizuješ všetky počítače vo svojej domácnosti, využiť môžeš balenia s niekoľkými licenciami. Na výber máš medzi balíčkami dvoch, troch alebo piatich licencií.

Office 2021, Windows 11
Zdroj: Microsoft

Office + Windows 11 alebo Windows 10

Ak sa chystáš aktualizovať len jeden počítač alebo notebook, najlepšie spravíš, keď si vo výrazne zvýhodnenom balíčku kúpiš Windows aj Office. Ušetríš tak a v jednom maili budeš mať oboje svoje licencie.

Nástroje pre PC, ktoré musíš mať

Nakoniec, k dobrému Windowsu a Officu patria aj šikovné nástroje, ktoré počítač pripravia na všetky potrebné úkony, ktoré od neho budete vyžadovať. Veľmi populárnymi voľbami sú riešenia od spoločnosti Ashampoo. Napríklad, PDF Pro 3 dokáže hravo narábať s akýmkoľvek PDF súborom, SystemCare 16 Pro sa zas postará o hladný chod počítača, Photo Commander 17 zas perfektne spracuje všetky fotky či obrázky.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.