Úvod Operátori Orange AKTUÁLNE: Najväčší operátor na Slovensku mení ponuku. TOTO sú nové paušály +...

AKTUÁLNE: Najväčší operátor na Slovensku mení ponuku. TOTO sú nové paušály + CENY

Každý si nájde to svoje.

1

Orange, najväčší slovenský operátor, predstavuje nové dátovo orientované portfólio Paušálov Plus, ktoré sa vyznačujú svojou jednoduchosťou, prehľadnosťou, ale aj atraktivitou. Okrem iného zahŕňajú unikátnu novinku, a to odmeny pre zákazníkov za vernosť v podobe každoročného a automatického navyšovania objemu voľných dát. Nové portfólio nahradí to existujúce už zajtra, čiže 21. júna.

Orange si uvedomuje rastúce nároky používateľov na objem dát, ktoré so sebou prináša neustále rozvíjajúca sa moderná éra nabitá stále lepšími zariadeniami, inovatívnejším digitálnymi technológiami, ako aj rastúcim množstvom aplikácií. Preto prináša nové portfólio Paušálov Plus, ktoré sú podľa slov operátora prehľadné i zrozumiteľné, aby sa v nich každý zákazník dokázal zorientovať a nájsť to, čo je pre neho najvýhodnejšie.

„Vieme, že práve dáta sú v dnešnej dobe základnou potrebou každého užívateľa digitálnych technológií, preto sme do nových Paušálov Plus pridali bohaté dátové balíčky, aby ich zákazníci mali skutočne dostatok. A to nie je všetko. Vymysleli sme aj unikátny spôsob, ako zákazníkov odmeňovať za ich vernosť – dáta v paušáloch budeme zákazníkom automaticky každý rok pridávať,“ hovorí Paweł Galej, Chief Commercial B2C Officer spoločnosti Orange Slovensko.

„Čím dlhšie bude zákazník s nami, o to viac sa bude jeho objem voľných dát v paušále každým rokom zväčšovať, aby si ho mohol užívať stále viac a výhodnejšie. Aj takýmto spôsobom sa našim zákazníkom chceme poďakovať za ich vernosť a ukázať im, že si vážime, že sú s nami,“ dopĺňa Galej.

Zákazník si v Orangei môže po novom vybrať z prehľadnej ponuky štyroch Paušálov Plus, a to:

  • Základný
  • Stredný
  • Veľký
  • Prémiový

Tieto paušály sú jedinečné nielen vďaka bohatému objemu dát, ale aj vďaka dynamickej a štedrej odmene za vernosť. Čím dlhšie bude zákazník Paušál Plus využívať, tým viac voľných dát mu Orange pridá. Za každý rok využívania služby tak získa od 500 MB do až 3 GB mesačne navyše, a to v závislosti od vybraného paušálu. Operátor zákazníkom navýši objem dát každý rok automaticky, vždy na výročie aktivácie Paušálu Plus.

Orange ponúka jednoduché riešenie aj tým zákazníkom, ktorým objem dát obsiahnutý v paušýle nestačí. Nech už si vyberú ktorýkoľvek balíček (okrem neobmedzeného Prémiového Paušálu Plus), kedykoľvek si môžu dokúpiť 5 GB dát za cenu 5 eur. Pre najnáročnejších zákazníkov Orange vytvoril Prémiový Paušál Plus, ktorý ponúka neobmedzené dáta i hovory za cenu 45 eur mesačne.

Orange vylepšuje aj paušál Yoxo

Čo sa týka študentov, učiteľov a mladých klientov, pre tých aj naďalej ostáva v ponuke Yoxo paušál, ktorý bude od zajtrajšieho dňa ešte o čosi výhodnejší. Za mesačný poplatok 18 eur dostanú nielen neobmedzené dáta, hovory a SMS, ale aj až 30 GB predplatených dát a za každý rok využívania Paušálu Plus ďalšie 3 GB dát ako odmenu za vernosť.

Pri všetkých Paušáloch Plus Orange ponúka možnosť aktivácie bezplatnej služby Online ochrana, ktorá dokáže zablokovať škodlivý obsah ešte predtým, ako by sa mohol dostať do smartfónu či iného zariadenia používaného zákazníkom.

Atraktívna ponuka pre nových zákazníkov

Orange však má niečo aj pre potenciálnych nových zákazníkov. Tí, ktorí si svoje číslo prenesú do Orangeu, sa môžu sami rozhodnúť, akú zľavu chcú získať. V prípade, že si vyberú nový Paušál Plus na tri mesiace zadarmo, po realizácii objednávky cez e-shop získajú ďalší jeden mesiac ako bonus. Dokopy tak môžu Paušál Plus využívať zadarmo po dobu až štyroch mesiacov.

Alternatívou je zľava 2 až 5 eur mesačne na nový Paušál Plus po dobu dvoch rokov, bez ohľadu na viazanosť. Presná výška zľavy závisí od zvoleného paušálu.

Čo sa týka paušálov Go Safe, tie si od 21. júna nebude možné nanovo aktivovať. Tí, ktorí ich už využívajú, tak budú môcť pokračovať aj naďalej.

Roamingových balíkov ubudne

Napokon Orange uľahčuje aj výber roamingových balíkov. Počet týchto balíkov zredukoval, aby svojim zákazníkom maximálne uľahčil výber aj na komunikáciu v zahraničí. V ponuke zostáva päť roamingových balíkov, a to:

  • Dlhodobo v EÚ
  • Max Roaming
  • Môj Svet
  • Svet Dáta
  • Go Svet Dáta

Ostatné balíky sa prestanú predávať.