Úvod Operátori AKTUÁLNE: Slovenský operátor nedal konkurencii šancu. Ponúka 1 Gb/s internet za 5...

AKTUÁLNE: Slovenský operátor nedal konkurencii šancu. Ponúka 1 Gb/s internet za 5 €!

Takáto ponuka sa často nevidí, obzvlášť nie na Slovensku.

3

Je relatívne nezvyčajné, že by telekomunikační operátori na Slovensku priniesli akciu, ktorá otočí hlavami. Je preto prekvapujúce, že presne takú akciu prináša slovenský operátor UPC, ktorý na svojom webe začal informovať o možnosti ako získať rýchly internet len za 5 € mesačne.

Spoločnosť UPC je jedným z najväčších poskytovateľov televíznych a internetových služieb na Slovensku, ktorý si pre nových zákazníkov má pripravenú veľmi podarenú akciu, počas ktorej môžete získať internet len za 5 € mesačne. Je pritom jedno či si vyberiete 100 Mbps, 400 Mbps, 600 Mbps alebo dokonca 1 Gbps rýchlosť.

Operátor má fantastickú akciu na internet.
Zdroj: UPC

Čo ponúka operátor a ako získať ponuku

  • Internet za 5 € na 6 mesiacov
  • Je jedno, aký program
  • Platí do 30. 4. 2023
  • Prenájom modemu za 2 €

Prvých 6 mesiacov vám firma bude účtovať len 5 € mesačne, pričom od 7. mesiaca sa cena zvýši v závislosti od toho, aký program ste si zvolili, a to na 14,90 € až po 27,90 €. Celú ponuku si môžete pozrieť na tomto odkaze. Pripomenieme, že aktiváciu majú zákazníci zadarmo.

Je nutné podotknúť, že zvýhodnené ceny na prvých 6 mesiacov tu nebudú večne. Operátor upozorňuje, že takáto atraktívna akcia platí len do 30. apríla 2023. K cene si tiež musíte pripočítať 2 € za prenájom modemu.