Úvod Operátori O2 Slovenský operátor šokoval: Má novú ponuku, toto všetko máte na výber! (PREHĽAD)

Slovenský operátor šokoval: Má novú ponuku, toto všetko máte na výber! (PREHĽAD)

3

Operátor O2 po desiatich rokoch nahrádza obľúbený lojalitný program Extra výhody novými O2 Prekvapeniami, ktoré budú dostupné už v máji. Zároveň od 18. apríla pridáva k programu O2 Fér na faktúru balík Neobmedzených volaní a do konceptu PLUS k novým O2 Paušálom služby O2 Dátovka a Svet bez hraníc. Zákazníci sa môžu tešiť aj na navýšené výkupné bonusy v rámci obľúbenej služby Výkup telefónov.

O2 Prekvapenia

Zákazníci sa od začiatku mája môžu tešiť na nový a atraktívnejší vernostný koncept O2 Prekvapenia. Operátor hovorí, že zákazník si každý týždeň nájde exkluzívne v O2 aplikácii zaujímavý darček. Pripravené budú výnimočné partnerské zľavy, neobmedzené dáta na deň a zľavy na vybrané zariadenia a príslušenstvo z O2 e-shopu. Výročia našich zákazníkov si budeme pripomínať spolu s nimi a to špeciálnym prekvapením, ktoré nájdu tiež v O2 aplikácii.

O2 dátovka k O2 paušálu

O2 od 18. apríla rozširuje koncept PLUS k novým O2 Paušálom a ponúka zákazníkom službu O2 Dátovka. Túto dátovú SIM kartu s 30 GB dát, môžu zákazníci využiť napríklad do tabletu, notebooku, prenosného routera, či do iných SMART zariadení. Zákazníci nových O2 Paušálov získajú ľubovoľný počet O2 Dátoviek za jedinečnú cenu 15 € za 30 GB dát. Bežná cena tejto služby bude 30 €.

Operátor O2
Zdroj: Operátor O2

Svet bez hraníc k O2 paušálu

Operátor v rámci konceptu PLUS pridáva k novým O2 Paušálom aj nový balík Svet bez hraníc. Za 10 eur mesačne získa zákazník 500 minút na volania zo Slovenska do krajín v Zóne 2 a ak sa v krajinách v Zóne 2 práve nachádza, tak má k dispozícii 500 MB dát a zvýhodnenú cenu volaní a sms, len 20 centov za minútu alebo správu. Svet bez hraníc využijú nielen ľudia, ktorí pravidelne cestujú alebo volajú často do zahraničia ale jednorazovo aj turisti a dovolenkári.

Neobmedzené volania k O2 fér na faktúru

O2 sa od 18. apríla rozhodlo pridať k obľúbenému programu O2 Fér na faktúru balík Neobmedzených volaní. Potešia sa mu zákazníci, ktorí využívajú O2 Fér pre jeho cenovú výhodnosť, menej dátujú a nechcú sa obmedzovať v počte prevolaných minút. Zákazníci si balík s neobmedzenými volaniami môžu užívať za skvelých 17 €.

Operátor: Polovica ľudí chce vymeniť starý telefón za nový

O2 pripravilo pre zákazníkov navýšené výkupné bonusy, ak využijú obľúbenú službu Výkup telefónov.

Prieskum agentúry IPSOS ukázal, že zákazníci majú najčastejšie mobilný telefón, ktorý používajú 1 až 2 roky.  Len výnimočne používajú ľudia telefón starší ako 3 roky. Prieskum tiež ukázal, že 86% Slovákov začalo používať mobil ako nové zariadenie a polovica zákazníkov by zvážila ponuku „nový za starý“ a nechali by si svoj telefón vykúpiť. Potvrdzujú to aj pozitívne ohlasy zákazníkov na túto službu a preto sme pre nich aj tentokrát pripravili zaujímavú ponuku,“ uviedol Martin Novák, manažér pre hardware a zariadenia O2.

Zákazníci získajú od 18. apríla pri odpredaji svojho starého telefónu navyše aj zľavu na vybrané nové zariadenie a to až do výšky 144 €. Zľavy sa budú týkať telefónov Honor 70 Lite, Samsung Galaxy A54 5G, Xiaomi Redmi Note 12 Pro a od mája aj telefónu Motorola.

Zdroj: TS O2