Úvod Novinky Aktuálne POZOR: Tvoj Windows čelí vážnemu riziku. Je potrebný upgrade, takto ho spravíte...

POZOR: Tvoj Windows čelí vážnemu riziku. Je potrebný upgrade, takto ho spravíte len za 6 €!

Je mimoriadne dôležité udržiavať operačný systém aktualizovaný. V dnešnej dobe vám dokážu ukradnúť absolútne všetko.

3

Ako možno viete, extrémne populárne verzie operačných systémov Windows, konkrétne Windows 7 a Windows 8.1 dostali svoje posledné aktualizácie. Microsoft, firma, ktorá ich vyvíja, ich už ďalej nebude podporovať. To v praxi znamená, že ak útočníci nájdu spôsob, ako obísť ich zabezpečenie, vaše citlivé údaje môžu byť v nebezpečenstve. Vyriešiť sa to dá veľmi jednoducho – nainštalujete si modernú verziu. Na výber máte dve možnosti – Windows 10 alebo Windows 11.

Ak by sme si nový Windows inštalovali dnes, v redakcii by sme zvolili Windows 11, ktorý má najmodernejšie zabezpečenie, funkcie a ponúka najvyšší možný výkon. Windows 11 je však o máličko drahší než Windows 10, takže rozhodnutie je len na vás.

Na pomoc opäť prichádza internetový obchod GoDeal24, ktorý zachráni nejedného z nás. Namiesto platenia niekoľkých stoviek eur ponúka originálne a plne funkčné licencie (nielen) na Windows za zlomok ceny. A keď hovoríme o zlomku, skutočne to tak myslíme. Veď posúďte sami.

Windows 11
Windows 11. Zdroj: Microsoft

Windows 10 už za 6 €

Ak nepotrebujete úplne najnovší Windows a postačí vám aj Windows 10, môžete ušetriť. Je totiž výrazne lacnejší, kúpiť sa dá len za 6 € za licenciu, ak si kúpite balíček dvoch.

Zdroj: GoDeal24

Windows 11 už za 9 €

Najmodernejší Windows 11 si môžete kúpiť už za 13,01 €. Jeho cenu ale môžete ďalej znížiť tým, že si kúpite balíček dvoch licencií (12,89 € za licenciu) alebo dokonca piatich licencií (10,24 € za licenciu).

Microsoft Office 2021
Zdroj: Microsoft

No a ak máte veľkú rodinu alebo viac kamarátov, využiť môžete perfektnú množstevnú zľavu na najmodernejší Office 2021, ktorá je v kombinácii s aktuálnou valentínskou akciou ešte lákavejšia. Pri kúpe 5 licencií každá jedna z nich vyjde len na 13,32 €. To ale nie je všetko.

POZOR: Pri nákupe použite kupón GOLE62, inak vám nebude aktivovaná nižšia cena.

Najvyššia zľava? Kúpte si balíček (použite kupón „GOLE62“)

>>> Získať viac

Ashampoo PDF Pro 3
Zdroj: Ashampoo

Špičkové PC nástroje za fantastickú cenu

Získať viac nástrojov >>>

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.