Úvod Novinky Aktuálne MIMORIADNE: Tvoj Windows už nedostane aktualizáciu. NÁVOD ako získať nový len za...

MIMORIADNE: Tvoj Windows už nedostane aktualizáciu. NÁVOD ako získať nový len za 6 €!

Ak používate starý Windows, riskujete vážne problémy.

2

Ako možno viete, extrémne populárne verzie operačných systémov Windows, konkrétne Windows 7 a Windows 8.1 dostali svoje posledné aktualizácie. Microsoft, firma, ktorá ich vyvíja, ich už ďalej nebude podporovať. To v praxi znamená, že ak útočníci nájdu spôsob, ako obísť ich zabezpečenie, vaše citlivé údaje môžu byť v nebezpečenstve. Vyriešiť sa to dá veľmi jednoducho – nainštalujete si modernú verziu. Na výber máte dve možnosti – Windows 10 alebo Windows 11.

Ak by sme si nový Windows inštalovali dnes, v redakcii by sme zvolili Windows 11, ktorý má najmodernejšie zabezpečenie, funkcie a ponúka najvyšší možný výkon. Windows 11 je však o máličko drahší než Windows 10, takže rozhodnutie je len na vás. Na pomoc opäť prichádza internetový obchod GoDeal24, ktorý zachráni nejedného z nás. Namiesto platenia niekoľkých stoviek eur ponúka originálne a plne funkčné licencie (nielen) na Windows za zlomok ceny. A keď hovoríme o zlomku, skutočne to tak myslíme. Veď posúďte sami.

Windows 11
Windows 11. Zdroj: Microsoft

Windows 10 už za 6 €

Ak nepotrebujete úplne najnovší Windows a postačí vám aj Windows 10, môžete ušetriť. Je totiž výrazne lacnejší, kúpiť sa dá len za 6 € za licenciu, ak si kúpite balíček dvoch.

Windows
Zdroj: GoDeal24

Windows 11 už za 9 €

Najmodernejší Windows 11 si môžete kúpiť už za 10,25 €. Jeho cenu ale môžete ďalej znížiť tým, že si kúpite balíček dvoch licencií (10,12 € za licenciu), troch licencií (9,99 € za licenciu) alebo dokonca piatich licencií (9,79 € za licenciu).

Microsoft Office 2021
Zdroj: Microsoft

No a ak máte veľkú rodinu alebo viac kamarátov, využiť môžete perfektnú množstevnú zľavu na najmodernejší Office 2021, ktorá je v kombinácii s aktuálnou valentínskou akciou ešte lákavejšia. Pri kúpe 5 licencií každá jedna z nich vyjde len na 13,05 €. To ale nie je všetko.

Najvyššia zľava? Kúpte si balíček (použite kupón „GOLE62“)

>>> Získať viac

MS Office pre MAC

Ak používate PC ale prednosť dávate zariadeniam Apple, využiť môžete špeciálne verzie práve pre tento operačný systém. Aj tieto verzie sú totiž dostupné za neprekonateľné ceny.

Ashampoo PDF Pro 3
Zdroj: Ashampoo

Špičkové PC nástroje za fantastickú cenu

Získať viac nástrojov >>>

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať. Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.