Úvod Operátori AKTUÁLNE: Čo sa to deje? Ďalší operátori odstraňujú TIETO obľúbené TV stanice!

AKTUÁLNE: Čo sa to deje? Ďalší operátori odstraňujú TIETO obľúbené TV stanice!

Namiesto odstránených staníc sa môžete tešiť na nový program plný akčných filmov a seriálov.

0

Len včera sme vás informovali o tom, že Orange odstránil zo svojej ponuky 9 českých staníc. To vyvolalo veľkú vlnu nevôle zo strany nespokojných zákazníkov. K zmene svojej programovej ponuky pristúpili aj dvaja ďalší operátori.

V tomto prípade ale nejde o odstránenie českých programov, ako to urobil Orange. Operátori Digi Slovakia a Slovak Telekom vyraďujú zo svojej ponuky jednotlivé programy AXN. K zmene dôjde už od 1. marca 2023.

Digi Slovakia na svojom webe informuje o tom, že jej ponuku opustia programy AXN Czech, AXN White a AXN HU. Slovak Telekom o zmenách informuje prostredníctvom tlačovej správy. V ponuke viac nebudú dostupné TV stanice AXN, AXN Black a AXN White.

Operátori zaradia do ponuky novú stanicu

Slovak Telekom aj Digi Slovakia zaradia namiesto toho do svojej ponuky novú stanicu. Konkrétne pôjde o CANAL+ Action, ktorý bude dostupný od 1. marca. Diváci sa môžu tešiť na akčné filmy a seriály, no nebudú chýbať ani exkluzívne tituly, ktoré nemajú k dispozícii ani konkurenčné kanály či streamovacie služby. Sobotné popoludnia budú navyše patriť živým prenosom zo zápasov Premier League.

V prípade operátora Slovak Telekom bude CANAL+ Action nasadený na všetky TV platformy: Magio TV cez internet (Magio GO), Magio IPTV i Magio Sat. Digi Slovakia informuje, že zákazníci satelitnej televízie nájdu nový program na pozícii č. 49 a zákazníci káblovky na pozícii č. 58.