Úvod Novinky Aktuálne Nečakane svoje vysielanie ukončila ďalšia slovenská televízia. Čo sa stalo?

Nečakane svoje vysielanie ukončila ďalšia slovenská televízia. Čo sa stalo?

Na trhu pritom vydržala iba približne rok a pol.

2

Rok 2022 nebol úspešný pre viaceré televízne stanice. Svoje fungovanie totiž ukončila ďalšia slovenská televízia, informuje Satelitná TV. Nie je to pritom tak dávno, ako sme vás upozorňovali na končiacu stanicu Trojka z dielne RTVS alebo českú ČT3, ktorá skončila tiež koncom minulého roka.

Koncom decembra 2022 prestala vysielať aj slovenská televízia Chuck TV. Tá sa zameriavala predovšetkým na e-športy, lifestyle a technológie. Mohli ste si tu pozrieť napríklad obľúbenú reláciu Naostro s Osťom. Registrovaní členovia sa dokonca mohli aktívne zapájať do diania, napríklad prostredníctvom live chatu.

Chuck TV ste si mohli naladiť priamo na ich webe, ale túto stanicu zaradili do svojich ponúk aj viacerí slovenskí a českí operátori. V týchto dňoch už ale nefunguje nič, ani živé vysielanie na stránke a dokonca ani nič z archívu. V televízii sa vám zobrazí len oznam o ukončení vysielania spolu s logom televízie.

chuck tv
Zdroj: reprofoto Chuck TV

Samotná televízia Chuck TV pritom nemá žiadny oficiálny oznam ani na webe, ani na sociálnych sieťach. Svoje fungovanie teda ukončili v úplnej tichosti a bez varovania. Svoje oficiálne vysielanie pritom spustili iba 7. mája 2021.

Určite je škoda, že skončila práve takáto televízia, pretože e-športy dostávajú málo priestoru a fanúšikovia sa k nim nemajú inak ako dostať.