Úvod Novinky Aktuálne Na Slovensko prišla revolúcia: Originálna licencia Windows 10 stojí už len 6...

Na Slovensko prišla revolúcia: Originálna licencia Windows 10 stojí už len 6 €, extrémne lacný je aj Office 2021!

Originálne licencie, ktoré odobril Európsky súdny dvor, prišli aj na Slovensko. Ich cena je fantastická.

2

Ak do svojho notebooku alebo PC potrebujete dostať najmodernejší Windows, či už Windows 10 alebo Windows 11, ešte nikdy nebol lepší čas kedy tak spraviť. Cena jednej licencie Windows 10 Pro však môže dosahovať aj viac ako 200 €, čo je asi to posledné, čo väčšina z nás momentálne potrebuje.

Kúpiť originálnu licenciu Windows 10 Pro, Windows 11 Pro či kancelárskeho balíčku Office 2021 Pro nemusí byť finančne náročná záležitosť. Overený obchod GoDeal24 vám s tým pomôže. Nielen, že to vybavíte rýchlo, ešte aj poriadne ušetríte.

Najpoužívanejší Windows 10 Pro môžete získať za 7,25 €, ak si ale kúpite 2 licencie v jednom balíčku, jedna vás vyjde len na 6,12 €. Softvér aktivovaný pomocou originálneho produktového kľúču vám umožní udržiavať svoje zariadenie neustále aktualizované, čím sa môže postupne zvyšovať výkon, ale aj bezpečné.

LIMITOVANÁ PONUKA: WINDOWS 10 PRO OD 6,12€!

Foto: Microsoft/Pixabay (úprava redakcie)

DOŽIVOTNÝ OFFICE 2021 PRO LEN ZA 13,05€!

62% ZĽAVA! MICROSOFT OFFICE 2021 (KUPÓN „GOLE62“)

>>>Ďalšie

50 % ZĽAVA WINDOWS OS S KUPÓNOM “GOLE50“

>>> Ďalšie

NAJLEPŠIE PREDÁVANÉ SOFTVÉROVÉ PRODUKTY

Ďalšie nástroje>>>

Kľud na duši

Pochopiteľne, na webe GoDeal24 nenájdete len tie základné softvérové produkty od Microsoftu, kúpiť sa dajú aj PC hry zo Steamu, Originu, Uplay či Epic Store. Výhodou sú platby PayPalom alebo 24/7 zákaznícka podpora obchodu, ktorá vám vždy rada pomôže. GoDeal24 má okrem toho hodnotenie 4,9 a 98 % spokojnosť zákazníkov na TrustPilot, čo je nezávislá platforma kontrolujúca predajcov na internete.

Všetky kľúče sú legálne verzie produktov a ich nízka cena je spôsobená tým, že ide o verzie zväčšia distribuované spolu s počítačom. Možnosť ich predaja je legálna vďaka rozhodnutiu Európskeho súdneho dvora.