Úvod Samsung Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23 Ultra: Tieto 3 vylepšenia čakajte! Výrazné vylepšenie je blízko

Samsung Galaxy S23 Ultra: Tieto 3 vylepšenia čakajte! Výrazné vylepšenie je blízko

Chystaná novinka je plná zaujímavých vylepšení, ktoré spolu výrazne vylepšia používateľský zážitok.

0

Samsung už onedlho predstaví najnovšiu generáciu svojich vlajkových modelov, sériu Galaxy S23. O chystaných telefónoch sa špekuluje dlhé mesiace, pár týždňov pred ich príchodom na trh prichádzajú posledné kúsky skladačky. Tentokrát sa týkajú špičkového Galaxy S23 Ultra.

Aj napriek tomu, že budú Galaxy S23, Galaxy S23+ a Galaxy S23 Ultra veľmi pripomínať minuloročnú generáciu, v sebe ponesú nezanedbateľné zmeny k lepšiemu. Zjavné je to hlavne na vrcholovom modeli Galaxy S23 Ultra, ktorý okrem 200 Mpx fotoaparátu ponúkne aj mnohé iné vylepšenia.


Prečítajte si tiež


Vyplýva to z najnovšieho tweetu známeho informátora s prezývkou Ice Universe. Ten hovorí napríklad o tom, že Galaxy S23 Ultra ponúkne rôzne vylepšenia, ktoré spoločne vylepšia celkový zážitok z používania zariadenia.

Samsung Galaxy S23 Ultra: Aké vylepšenia čakať?

Medzi tie najväčšie má patriť výrazne vylepšená kvalita reproduktorov, ktoré majú po novom produkovať mohutnejšie nižšie tóny (basy) a čistejšie stredy a výšky.

Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung už na predstavenia začal lákať pútačmi. Zdroj: Samsung

Okrem toho mal Samsung konečne vyriešiť problém s pomalým zaostrovaním fotoaparátu, ktorý používateľom často robil vrásky na čele. Výrazne kratšie bude aj oneskorenie od momentu stlačenia spúšte po samotné odfotenie záberu. Tento problém sa v zahraničí prezýva shutter lag. Posledné vylepšenie fotoaparátu sa má týkať roztrasenia obrazu pri natáčaní videa. Inžinieri spoločnosti mali prísť s vynikajúcim riešením, ktoré stabilizáciu obrazu posunie na novú úroveň.

Je pravdepodobné, že zariadenia na minimalizáciu roztrasenia využije kombináciu optickej a elektronickej stabilizácie obrazu (OIS a EIS). No a v neposlednom rade má k výraznému vylepšeniu dôjsť aj čo sa mikrofónu týka. Galaxy S23 Ultra tak bude schopný zaznamenať čistejší zvuk nielen pri telefonovaní, ale aj pri natáčaní videa.

Majte ale na vedomí, že stále ide o predbežné informácie, ktoré sa môžu s oficiálnym príchodom zmeniť. Čím sme bližšie k predstaveniu, tým je ale táto šanca menšia.