Úvod Výrobcovia Xiaomi Slováci ich kúpili stovky: Xiaomi Mi Band 7 Pro je geniálny pomocník,...

Slováci ich kúpili stovky: Xiaomi Mi Band 7 Pro je geniálny pomocník, teraz stojí len 66 €!

Jeden z najlepších fitness náramkov, Xiaomi Mi Band 7 Pro, je aktuálne v ponuke, aká tu nebola. Kúpiť si ho môžeš len za 66 € a doručenie máš zadarmo.

0

Xiaomi Mi Band 7 Pro predstavuje najnovšiu generáciu fitness náramku od obľúbeného čínskeho výrobcu. Vybavený je 1,64-palcovým AMOLED displejom s rozlíšením 458 x 280 pixelov. Prekrýva ho 2,5D ochranné sklo, ktoré sa postará o ochranu pred škrabancami.

Xiaomi Mi Band 7 Pro
Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Mi Band 7 Pro

🛒 Cena: 66,44 € | 🎫 Kupón: 7PBAND | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Hodinky sú vybavené všetkými modernými funkciami. Nechýba napríklad Always-on displej, možnosť sledovať fyzickú aktivitu, prehrávať hudbu, merať rýchlosť tepu a oveľa viac. No a navyše, vďaka 235 mAh batérii môžete počítať s 12-dňovou výdržou. V prípade naozaj intenzívneho používania sa môžete spoľahnúť na týždňovú výdrž.

Xiaomi Mi Band 7 Pro
Zdroj: Xiaomi

Na Xiaomi je najlepšia samozrejme ich cenová politika. Tá sa prejavila aj pri tomto modeli, ktorý si môžete kúpiť už za 66 €. Na Slovensku sa pritom predávajú často za 100 a viac eur.

Nižšie sme pre vás vybrali ďalšie tipy na fantastickú elektroniku, ktorú by ste nemali prehliadnuť. V obrovskej akcii je napríklad projektor, 3D tlačiareň či gravírovací stroj.


Wanbo X1 Pro
Zdroj: Wanbo

Wanbo X1 Pro: Projektor za stovku

🛒 Cena: 115,82 € | 🎫 Kupón: HKWANBO | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Medzi zariadenia, ktoré často vyčarujú najväčší úsmev v domácnosti, jednoznačne patria projektory. Tie dokážu premietať obraz na oveľa väčšiu plochu, než akú poskytuje televízor, a tak si doma môžete spraviť skutočné domáce kino. Výnimkou nie je ani Wanbo X1 Pro, ktorý vďaka rozmerom 220 x 185 x 80 mm a nízkej váhe len 1,23 kg predstavuje fantastické riešenie nielen na doma, ale aj na cestovanie.

Wanbo X1 Pro
Zdroj: Wanbo

Projektor stojí len 115,82 €, no dokáže toho naozaj veľa. Obraz premieta v rozlíšení 1 280 x 720 pixelov. Pri vzdialenosti 3 metre dokáže vykúzliť až 100-palcový obraz. Spomenieme aj jas 350 ANSI lúmenov a životnosť až 20 000 hodín.

Jeho súčasťou je Android TV 9.0, čo znamená, že k dispozícii budete mať bez väčších problémov aj aplikácie ako YouTube, Netflix, Disney+ či HBO Max. Navyše, Android TV disponuje aj hrami. K projektoru tiež cez HDMI kábel môžete pripojiť hernú konzolu.


Artillery Sidewinder X2
Zdroj: Artillery

3D tlačiareň do domácnosti

🛒 Cena: 281,73 € | 🎫 Kupón: HK3DX2 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

3D tlačiareň Sidewinder-X2 vám domov doručí kuriér z európskeho skladu. Tlačiareň príde vo forme „skladačky,“ no nebojte sa, jej zostavenie vám nezaberie viac ako pár minút. Jej hlavnou výhodou je veľká plocha na tlač, ktorá dosahuje až 400 x 300 x 300 mm. To znamená, že budete môcť vytvárať väčšie objekty. Zahriatie na 110 °C trvá len dve minúty, maximálna teplota podložky dosahuje až 130 °C.

Zdroj: Artillery

Tlačiareň je osadená farebným dotykovým displejom, ktorý uľahčuje používanie. Za zmienku stojí aj senzor filamentu a funkcia obnovenia tlače, čo sa hodí v prípade, ak by vypadol prúd. Senzor filamentu zas majiteľa upozorní, ak by náhodou došiel.

Tlačiareň nie je veľká a hravo sa zmestí na štandardný pracovný stôl alebo do dielne. Pri práci dosahuje hluk len 70 decibelov, takže vás nebude nijak extrémne rušiť.


Ortur Laser Master 3
Zdroj: Ortur

Ortur Laser Master 3

🛒 Cena: 538,15 € | 🎫 Kupón: HKOT3 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Špičkový gravírovací stroj Ortur Laser Master 3 by v domácnosti nemal chýbať ani jednému kutilovi či kutilke. To, čo všetko sa dá gravírovacím strojom dosiahnuť sme vyzdvihli v samostatnej recenzii, Ortur Laser Master 3 tieto schopnosti posúva na ešte vyššiu úroveň.

Ortur Laser Master 3
Zdroj: Ortur

Prím hrá jeho 10 W laserový modul 4. generácie, ktorý je podľa výrobcu najvyspelejším laserom, aký má k dispozícii. Vďaka nemu môžete rezať, resp. gravírovať s presnosťou len 0,01 mm. Pozoruhodná je aj rýchlosť gravírovacieho stroja, ktorá dosahuje až 20 000 mm/min. Pracovný povrch s rozmerom 400 x 400 mm ponúka dosť priestoru na rôznorodé projekty.

Gravírovací stroj vám obchod doručí zadarmo priamo na Slovensko. Domov vám príde „skladačka“ na štýl nábytku z IKEA, akurát s tým rozdielom, že zloženie vám nezaberie viac ako 10 minút času. Ak vás tento stroj zaujal, nečudujeme sa. V jeho prospech hrá aj cena, ktorá sa aktuálne pohybuje len na úrovni 538,15 €.