Úvod Novinky Aktuálne Slováci sa dočkali: Fantastický Windows 11 kúpite už za 9 €, cena...

Slováci sa dočkali: Fantastický Windows 11 kúpite už za 9 €, cena Windows 10 klesla na rekordné minimum!

Lepší čas na kúpu Windows 11 alebo Office 2021 ešte nebol. Takúto cenu Slováci ešte nemali k dispozícii!

3

Vianoce sa blížia a spolu s nimi sa zvyšuje aj nákupné tempo mnohých ľudí. Medzi najobľúbenejšie darčeky tradične patrí aj elektronika, ktorá sa nezaobíde bez poriadneho softvéru. Mnohí dostanú alebo svojim najbližším kúpia notebook alebo v tých lepších prípadoch dokonca poskladajú počítač. Do neho treba samozrejme nainštalovať operačný systém a nejaké základné programy, povedzme Office a podobne.

Overený obchod GoDeal24 prichádza na pomoc s fantastickými cenami tých najlepších vecí, ktoré si môžete na svoj PC alebo Mac kúpiť. Krásnym príkladom je fantastická zľava na Windows 11, ktorý po novom stojí MENEJ ako 10 € (9,79 €) ak si kúpite balíček 5 licencií alebo Windows 10 len za 6,06 € pri kúpe dvoch licencií. To je cena, aká tu snáď ešte nebola. Dosť však omáčok okolo, pozrite sa sami, čo si môžete kúpiť.

Zdroj: GoDeal24

No a ak máte veľkú rodinu alebo viac kamarátov, využiť môžete perfektnú množstevnú zľavu na najmodernejší Office 2021. Pri kúpe 5 licencií každá jedna z nich vyjde len na 13,05 €. To ale nie je všetko.

Limitovaný počet – Office 2021 za 13,05 €

To nie je všetko. Ak chcete, aktualizovať svoj systém môžete rovno na Windows 11, čo vás vôbec nemusí stáť veľa. Windows 11 Pro si totiž môžete kúpiť za 9,79 €. Navyše, k dispozícii sú aj rôzne kombinácie, ktoré môžete využiť ak máte viac počítačov alebo chcete pomôcť niektorému z vašich známych. Do popredia vyzdvihneme napríklad kombináciu Windows 11 Pro a Office 2021 Pro, ktorá predstavuje absolútnu špičku.

Windows
Zdroj: Microsoft

Windows 10 Pro za 5,62 € – len dočasne!

Obchod odporúča, že ak si chcete kúpiť Windows 10 alebo Windows 11, teraz je na to úplne ideálny čas. Cena za licencia klesá podľa toho, koľko si ich v jednom balíčku kúpite. Ak potrebujete upgrade vy aj niekto známy, môžete sa spojiť a poriadne ušetriť.

Najlepšia ponuka: Balíček Windows + Office

Použite kupón: GOLE62

GoDeal24 disponuje veľkou ponukou oficiálnych licencií pre rôzny softvér pre PC, Mac aj Android. Má však jednu veľkú výhodu. Namiesto plnej ceny mnohé z licencií predáva až s 80 % zľavou. Všetky licencie sú však úplne oficiálne a legálne. Pozrite sa na tieto šikovné nástroje:

Ako zaplatiť v obchode GoDeal24?

1. krok: Vyberte si produkt, ktorý sa vám páči a ťuknite na tlačidlo „Checkout“. Vyberte či nakupujete ako hosť (Guest) alebo si vytvorte účet a zadajte fakturačné údaje.

Zdroj: GoDeal24

2. krok: Zvoľte možnosť „CWALLETCO“ a ťuknite na „Continue“

Zdroj: GoDeal24

3. krok: Skontrolujte svoju objednávku a ťuknite na „Place Order“

Zdroj: GoDeal24

4. krok: Ťuknite na tlačidlo „Choose payment methods“

Zdroj: GoDeal24

5. krok: Nakoniec zvoľte ako platobnú bránu PayPal.

Zdroj: GoDeal24