Úvod Novinky Aktuálne POZOR: Končí obľúbená verzia Windowsu. Na novú prejdete extrémne lacno! (NÁVOD)

POZOR: Končí obľúbená verzia Windowsu. Na novú prejdete extrémne lacno! (NÁVOD)

Ak používate starší Windows spozornite! Končí mu podpora a prestanú chodiť aj aktualizácie. Takto lacno prejdete na nový systém.

8

Microsoft začal upozorňovať používateľov o končiacej podpore jednej verzie Windowsu. Tomu už 10. januára oficiálne skončí podpora pre technickú podporu, softvérové a dokonca aj bezpečnostné aktualizácie. Aby toho nebolo málo, podpora skončí aj pre obľúbené prehliadače Chrome a Edge.

Ak používate Windows 7 a Windows 8.1, mali by ste naozaj spozornieť. Windows 7 už podpora skončila a je veľmi dôležité, aby ste prešli na modernejšiu verziu, ktorá je bezpečnejšia a výkonnejšia. Rovnaký osud od 10. januára čaká aj Windows 8.1. Čo s tým? Stačí, ak si zakúpite lacnú licenciu na Windows 10 alebo Windows 11 a problém bude vyriešený.

Na pomoc opäť prichádzajú špecialisti z obchodu GoDeal24, ktorí v tejto náročnej situácii znížili ceny, aby tak pomohli čo najväčšiemu počtu ľudí. Windows 10 Pro si napríklad môžete kúpiť za 7,25 € a ak si kúpite dve licencie, jedna vás dokonca vyjde len na 6,12 €. Celú ponuku si môžete pozrieť nižšie.

Zdroj: GoDeal24

Windows 10 už za 6,12 €

K novému operačnému systému sa skvele hodia zmodernizované kancelárske programy Office. Microsoft priniesol nielen novší dizajn, ale aj niekoľko kľúčových funkcií. Ani tu nemusíte preplácať desiatky či stovky eur. Stačí, ak využijete fantastickú akciu.

Foto: Microsoft / Pixabay

Limitovaný počet – Office 2021 za 13,05 €

Najviac sa dá ušetriť pri kúpe balíčka, v ktorom sa nenachádza len Windows, ale aj balíček Office. Na výber pritom máte medzi Windows 11 Pro, Windows 10 Pro, Office 2021 Pro Plus a Office 2019 Pro Plus. Je len na vás, ako si túto ponuku skombinujete.

Najlepšia ponuka: Balíček Windows + Office

Použite kupón: GOLE62

GoDeal24 disponuje veľkou ponukou oficiálnych licencií pre rôzny softvér pre PC, Mac aj Android. Má však jednu veľkú výhodu. Namiesto plnej ceny mnohé z licencií predáva až s 80 % zľavou. Všetky licencie sú však úplne oficiálne a legálne. Pozrite sa na tieto šikovné nástroje:

Ako zaplatiť v obchode GoDeal24?

1. krok: Vyberte si produkt, ktorý sa vám páči a ťuknite na tlačidlo „Checkout“. Vyberte či nakupujete ako hosť (Guest) alebo si vytvorte účet a zadajte fakturačné údaje.

Zdroj: GoDeal24

2. krok: Zvoľte možnosť „CWALLETCO“ a ťuknite na „Continue“

Zdroj: GoDeal24

3. krok: Skontrolujte svoju objednávku a ťuknite na „Place Order“

Zdroj: GoDeal24

4. krok: Ťuknite na tlačidlo „Choose payment methods“

Zdroj: GoDeal24

5. krok: Nakoniec zvoľte ako platobnú bránu PayPal.

Zdroj: GoDeal24