Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Smart Band 7 Pro: Tu ho namiesto 100 € aktuálne predávajú...

Xiaomi Smart Band 7 Pro: Tu ho namiesto 100 € aktuálne predávajú len za 69 €!

Lepší smart náramok za túto cenu budete hľadať len veľmi ťažko.

0
Xiaomi Smart Band 7 Pro
Zdroj: Xiaomi

Spoločnosť Xiaomi nový Smart Band 7 Pro predstavila len nedávno (v Číne cez leto, na Slovensku minulý týždeň), už teraz si ho však môžete kúpiť vo výraznej zľave. Namiesto pôvodných 99 eur môže byť váš už za 69 €. Rozdiel je to teda naozaj veľký.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Cena: 69,89 € | Poštovné do SR: Zadarmo

Xiaomi Xmart Band 7 Pro sa od základnej verzie líši väčším displejom a zabudovaným GPS čipom, ktorý využijete pri cvičení. Tešiť sa tak môžete na 1,64-palcový AMOLED displej s rozlíšením 280 x 456 pixelov a pomerom strán 16:9. K dispozícii je tiež viac ako 150 ciferníkov a rôzne farebné prevedenia remienkov.

Inteligentný náramok samozrejme ponúka mnoho rôznych schopností, mimo iné aj monitorovanie tepu, stresu, okysličenia krvi a spánku. Vybrať si budete môcť z viac ako 110 športových režimov10 bežeckých tréningov. Xiaomi svoju novinku vybavil aj odolnosťou voči vode (5 ATM) a dosť veľkou batériou na to, aby na jedno nabitie zvládla zariadenie poháňať 12 dní bežného používania, resp. 6 dní intenzívneho používania. Zúfať ale netreba ani vtedy, keď sa náramok vybije. Nabíjanie totiž trvá len hodinu.

Veľkou výhodou je lokalizačný systém s podporou pre GPS, GLONASS, Galileo, BeidouQZSS. Pripomenieme, že Smart Band 7 Pro je prvý náramok od výrobcu s takouto funkciou.

Xiaomi Smart Band 7 Pro si môžete kúpiť za 69 € z overeného obchodu CAFAGO, ktorý vám ho bezplatne doručí priamo na Slovensko. Obchod ale upozorňuje, že akcia je obmedzená počtom kusov, ktorý sa rekordne rýchlo znižuje.

V spolupráci s CAFAGO.